cinema

6 filme pe care trebuie să le vezi în IMAX și 4DX vara aceasta

Tom Cruise aruncându-se în gol din avion, Denzel Washington luptând din nou pentru dreptate,Dwayne Johnson sărind pe cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare rechin sau o mamă Incredibilă care încearcă să salveze lumea într-o animaţie plină de amuzament? Pregăteşte-te pentru momente pline de suspans, efecte speciale, supereroi şi adrenalină în sălile de cinema.

 

Fanii cinematografiei de calitate pot alege în cinematografele Cinema City nu doar filmul pe care vor să îl vizioneze, ora și locația, ci și modul preferat pentru a-l experimenta – 2D, 3D, 4DX, IMAX sau VIP.

Cei care vor alege ca destinaţie sălile T IMAXde la Cinema City din Bucureşti şi Timişoara, se vor bucura să vizioneze filmele verii pe cele mai mari ecrane din România. Imaginile nu sunt doar mai mari, ci şi mult mai clare, mai strălucitoare şi mai confortabile pentru ochi, iar sunetul este de 10 ori mai puternic decât într-o altă sală de cinema.

Dependenţii de acţiune la superlativ potsimţi puterea cinematografului pe pielea lor, la propriu, în sălile 4DXdin Bucureşti, Cluj-Napoca, Brăila, Timişoara şi Constanţa. Doar acolo, componentele esenţiale ale revoluţionarei tehnologii 4DX – scaunele mobile ale căror mişcări sunt perfect sincronizate cu acţiunea de pe ecran, dar şi efectele ambientale de vânt, ceaţă, fulgere, ninsoare, mirosuri – contribuie la o experienţă cinematografică extremă.

 

Iată ce filme poţi urmări în următoarele luni în cele mai cool formate de cinema:

Animaţii pentru întreaga familie

  1. „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” – deja în format 4DX dublat
  2. „Incredibles 2” – din 27 iulie în format IMAX şi 4DX

Filme mult-aşteptate cu personaje celebre

  1. „The Equalizer 2” – din 20 iulie în format IMAX
  1. „Mission: Impossible – Fallout” – din 27 iulie în format IMAX și 4DX

Filme de acţiune pentru iubitorii de adrenalină

  1. „Skyscraper” – deja în format 4DX
  1. „The Meg” – din 10 august în format IMAX

 

Filmele sunt disponibileşi în format 2D sau 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, precum şi online. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.