Vrei să-ți realizezi visurile?

Numele meu este Emilia Vâtca, sunt soție și mamă fericită cu două minuni, sunt angajată într-o companie din Timișoara, sunt bucătărească, femeie de curățenie, șofer, profesor, educator, dar înainte de toate sunt EU.

Eu, femeia de 41 de ani, eu femeia care crede că ceea ce are acum nu are cum să fie tot ceea ce viața îi poate oferi.

Eu, cea care poate mai mult.

Eu, cea care vrea mai mult.

Eu, cea care acum câțiva ani nu s-a realizat deoarece poate atunci nu a fost momentul, sau poate nu a avut un scop, un vis ca să facă mai mult decât trebuia, eu, cea care nu a luat decizia de a face un pas înainte.

Eu!

Eu, cea care a devenit conștientă că am o singură viață și că trebuie să trăiesc în consecință.

Citind aceste lucruri poate te regăsești pe tine.

Și deși sunt unică în felul meu, mă aseamăn foarte mult cu tine.

Știi ceva? Și eu am vise, cum probabil și tu ai, dar mi-am dat seama că în statutul de angajat sau cu o afacere clasică, visele ar fi rămas doar vise.

Soluția perfectă pentru mine a fost … echipa UNSTOPPABLE TEAM!

Soluția perfectă pentru mine a fost să pot lucra câteva ore pe zi în funcție de programul copiilor, să pot lucra din mașină sau în timp ce copiii dorm, să nu trebuiască să renunț la jobul actual, să nu interfereze cu ceea ce fac, să îmi ofere șansa de a câștiga, pentru început, între 500 și 2000 lei pe lună.

Și așa am și început.

Iar acum arăt și altora cum pot face și ei ceea ce am făcut eu. Și da, lucrez și acum și mă văd făcând acest lucru toată viața!

Ce fac acum?

Ofer șansa altor persoane de a avea o viață mai bună.

Împărtășesc această oportunitate tuturor persoanelor care vor să îți îndeplinească visurile și sunt dispuși să muncească pentru acest lucru.

Vorbesc despre beneficiile produselor cu alte persoane.

Fac lucrurile să fie simple. Ca și tu să poți reuși!

Dacă te regăsești și tu în cele de mai sus, sau poate vrei să îți realizezi alte vise, ia legatura cu mine și hai să vedem dacă ceea ce îți pot oferi eu ți se potrivește și ție.

Ceea ce trebuie să știi tu este că afacerea aceasta va fi doar a ta.

Eu îți garantez că te voi învăța toți pașii pe care trebuie să-i urmezi, te voi sprijini și voi fi alături de tine în fiecare moment important!

Ai încredere în tine și hai să facem primul pas împreună!

Ia legătura cu mine: