(am testat) Fiole cu Acid Hialuronic și Vitamina C

Pe la sfârșitul lunii decembrie 2017 am primit spre testare o cutie cu 10 fiole cu acid hialuronic si vitamina C de la Farmec.

Farmec

Se știe că acidul hialuronic este un ingredient des utilizat în formulele produselor cosmetice deoarece acesta are rol hidratant și previne pierderea de apă din țesuturi. Cu cât este introdus mai adânc în piele ( de exemplu prin injecții) cu atât efectele sale sunt mai vizibile. Însă cei ce mă cunosc știu că nu sunt fan injecții, așa că, atunci când vreau să folosesc produse ce conțin acid hialuronic, le aleg pe cele ce nu îmi provoacă durere sau disconfort 🙂 .

Setul de fiole cu acid hialuronic si vitamina C de la Farmec cuprinde 10 fiole a câte 2 ml fiecare.  Chiar dacă sunt recomandate persoanelor cu ten uscat, le-am folosit și eu, eu având ten mixt.
Aceste fiole se recomandă a fi folosite de două ori pe zi, dimineața și seara, după demachiere, dar neștiind cum se va comporta tenul meu după aplicarea serului, am ales să le folosesc o singură dată pe zi, dimineața.

Înainte  de a vă relata experiența și părerea mea personală despre acest produs, iată câteva detalii preluate de pe pagina oficială Farmec.

 acid hialuronic si vitamina C

Descrierea produsului:

Este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal și Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante, care asigură umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior și previn efectele nedorite ale îmbătrânirii premature a pielii.

Mod de utilizare:

Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată.
După absorbția serului, se aplică crema de întreținere zilnică.

Ingrediente active:

Acid Hialuronic pur, lipozomi, vitamina CCare sunt rezultatele și care este părerea mea despre aceste

fiole cu acid hialuronic Hyaluron C, 2%:

Nu am întâmpinat dificultăți în ruperea fiolei, însă cu această ocazie mi-am amintit de momentele copilăriei, când mergeam la doctor cu fiole de Polidin pentru a mi le administra intramuscular. Doar uitându-mă la aceste fiole cu acid hialuronic și vitamina C am zâmbit :).

fiole cu acid hialuronic si vitamina C

O dată ruptă fiola am folosit serul pe întreaga față, gât și decolteu.

O fiolă este suficientă atât pentru ten cât  și pentru gât și decolteu,  și tot mai rămâne puțin produs. Dacă ar fi să fi folosit o fiolă doar pentru față ar fi fost suficientă, cred eu, cam jumătate din cantitate. Dar pentru că pe ambalaj este specificat că tot produsul dintr-o fiolă trebuie folosit o singură dată, m-am conformat și ce mi-a rămas l-am folosit pentru hidratarea mâinilor.

Am aplicat serul pe față, gât și decolteu, prin masare ușoară și a intrat rapid în piele.

Fiind un tratament pentru ten, puțin masaj chiar e indicat pentru ca ingredientele să intre mai bine în piele.

acid hialuronic

Mi-a plăcut că nu a lăsat nicio peliculă grasă sau lipicioasă pe ten, că n-a fost necesar să clătesc tenul după aplicarea  serului și că nu a mai trebuit să fac nimic după aplicarea acestuia.

În plus, n-am avut nicio reacție adversă. Și mă pot “lăuda” cu un ten super sensibil.

După ce a intrat cu totul în piele am aplicat crema de zi. Și gata!

 

După folosirea celor 10 fiole am observat într-adevăr o îmbunătățire a nivelului de hidratare, tenul meu a avut un aspect mult mai fresh, mai proaspăt.

Am observat de asemenea că ridurile fine, de expresie, nu au mai fost atât de vizibile. ( eu având ten mixt nu mă pot lăuda că am prea multe riduri :)), zic eu! )

Concluzii:

  • foarte ușor de folosit
  • conferă hidratare, luminozitate, strălucire
  • dozare igienică
  • serul hidratează foarte bine, iar tenul chiar arată mult mai bine.

Prețul setului mi se pare foarte bun. La 30 lei cheltuiți puteți beneficia de un super tratament.

Eu zic că acesta poate fi un răsfăț la care fiecare femeie peste 30 de ani ar trebui să apeleze. (cel puțin de 2 ori pe an, primăvara și toamna)

Fiolele cu acid hialuronic se pot cumpăra de pe site-ul  1001cosmetice.ro, de pe emag.ro și  inclusiv de pe site-ul Farmec.ro.

Ce spuneți, v-am făcut curioase?

Ați încerca acest produs?

Sau l-ați încercat deja?

Dacă le-ați încercat, ce părere aveți despre acest produs?

 

Related Posts

2 thoughts on “(am testat) Fiole cu Acid Hialuronic și Vitamina C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.