mama

Arta de a fi părinte- simpozion gratuit în Timișoara

În data de 30, între orele 08.30 și 18 și în 31 martie, între orele 8.30 și 15.00, la Hotelul Regina Blue, va avea loc simpozionul “Arta de A Fi Părinte“.

Simpozionul își propune să aducă în discuție problemele precum lipsa de educație în rândul publicului în ceea ce privește sănătatea sarcinii și a îngrijirii nou-născutului, toate aspecte ce pot fi soluționate printr-o mai mare valorificare a cunoștințelor moașelor și integrarea lor mai bună în sistemul de sănătate din țara noastră.

simpozion

La simpozion vor participa reprezentante ale moașelor din România printre care se numără:

  • Vania Limban, moaşă şi expert în conceptul Green Parenting şi sănătate intimă. Este fondatorul Active Family Center din Bucureşti şi unul din fondatorii ONG-ului Sănătate pentru Viaţă.
  • Mirela Gherghina – moaşă Asociaţia Moaşelor din România.

Simpozionul “ Arta de A fi Părinte “se adresează atât specialiștilor, cât și unui public larg, părinți interesați de beneficiile pe care moașele le pot aduce mamelor, atât în perioada sarcinii, cât și în timpul nașterii și ulterior, în primele luni de viață ale nou-născutului.

În 30 martie se vor aborda teme precum abilităţile de comunicare şi ascultare, abilităţi de susţinere a cursurilor pentru viitori părinţi şi diverse dezbateri.

Ziua a 2-a se va adresa publicului larg şi va dezbate teme precum alăptarea, tonifierea şi  retonifierea perineului prenatal şi postnatal.

Participarea este gratuită.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.