magazin online

Baby24.ro – un site ce vrea să-ți fie aproape

Acum câțiva ani  când vedeam că majoritatea prietenelor/cunoștințelor mele deschid o firmă cu articole pentru copii, activități pentru copii, zâmbeam și mă bătea și pe mine gândul să fac același lucru (că doar am experiență … 🙂 ).

Anii au trecut și n-am făcut nicio firmă, nicio afacere pentru copii.

Dar am în jurul meu prieteni care au magazin cu haine pentru copii ( haine cu licență), cunoștințe care fac torturi pentru copii, care croșeteză hăinuțe pentru păpuși și așa mai departe :)7

Și sunt doar câteva exemple.

Dacă însă căutați pe internet articole pentru copii, sau haine bebeluși, sau activități pentru copii veți găsi o grămadă de site-uri. Unele au cam tot ce aveți nevoie pentru a vă crește copilul, altele au spre vânzare doar haine, altele se ocupă de educația copilului și exemplele pot continua.
Dacă credeați că piața este suprasaturată, vă înșelați.

Pe piață încă există suficient loc pentru alte firme care să vândă, producă, să ofere servicii pentru copii.

Și iată că a mai apărut un site ce se ocupă de vânzarea articolelor pentru copii.

Cum am aflat de el?

Am primit o invitație la Restaurant Casa Bunicii, ca să povestim despre acest nou magazin online destinat vânzării articolelor pentru copii am răspuns pozitiv la invitație, deoarece am și eu doi copii (un bebe ștrumf și o ștrumfiță) și întotdeauna vreau să mă informez ce magazinele ( fizice și online)  comercializează produse pentru copii și bineînțeles ce produsele vând.

 

Publicată de Emilia Vâtca pe 29 Martie 2018

Am ajuns la ora 17 la Casa Bunicii și stat aproximativ o oră cu cele două mămici ce au deschis magazinul, am povestit despre copii, despre magazinul online,  despre produsele pe care le au la vânzare, despre planurile lor viitoare și eu, ca proaspăt mămică de al doilea copil, le-am spus ce așteptări aș avea de la un nou magazin pentru copii (mai ales că este doar magazin online).

Cu ce se diferențiază magazinul Baby24 de celelalte magazine?

Cred eu că intenția celor 2 mămici de a oferi consultanță atunci când cineva dorește să achiziționeze un anumit produs, intenția de a oferi servicii personalizate, de a propune clienților produse conform nevoilor specifice vârstei copiilor, precum și al mărcii achiziționate până atunci (se gândeau chiar la au abonament pe care să-l ofere părinților 🙂 ) este ceva specific acestui magazin online. (sau poate mă înșel)

Îmi place ideea lor și, în plus, sper să aducă cât mai multe produse noi pe piața din România ( poate chiar acele produse pentru copii pe care le găsești pe Amazon și nu sunt livrate în România 😛 ).

Vă recomand să aruncați un ochi peste acest site, poate, poate veți găsi ceva ce vă este util și, de ce nu, să sunați la numărul afișat pe site pentru mai multe informații.

online

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.