BRD

BRD, ar trebui să-ți trimiți angajații să învețe!

Da, ar trebui să-i trimiți pe angajații tăi să învețe normele BNR și să le pună în aplicare!

De ce?

Deoarece cel puțin o angajată a băncii nu știe că înainte de a efectua o operațiune bancară, trebuie să verifice actele de identitate ale persoanei care vine la ghișeu și să le actualizeze. Abia apoi poate încasa niște bani!

Prin 2000 și ceva am avut și eu un cont deschis la BRD. Puneam niște bani deoparte pentru zile mai negre 🙂 și am deschis cont la acea bancă. ( așa era la modă atunci)  I-am retras la un moment dar bineînțeles contul curent nu a fost închis. După mulți ani, atunci când toate băncile au început să trimită acasă scrisori cu restanțele pe care le ai la bănci, dacă ai bineînțeles, am primit și eu o scrisoare în care se specifica că au un cont deschis la BRD și că datorez nu știu câți bani. Țin minte și acum ziua când am stat la o coadă… ca să-mi închid contul. Dar am plătit , l-am închis și am spus că nu voi mai pune vreodată bani în BRD.

Și iată că anul acesta am fost nevoită să merg fizic într-o agenție BRD deoarece am făcut o comandă, am menționat că vreau să plătesc cash și din diferite motive a trebuit să merg să depun banii în bancă. Iar firma căreia trebuia să-i plătesc factura avea cont în BRD.

Așa că, stau și eu la coadă ca tot omul, așa vreo jumătate de oră, ajung la ghișeu, dau buletinul și…
Și pentru că datele mele nu au fost actualizate atunci când am solicitat depunerea banilor în contul acelei firme, eu am reușit să plătesc folosind numele meu de fată și folosind un buletin care nu mai era valabil.

Și să ne înțelegem, mi-am schimbat numele acum 10 ani și jumătate!

Și buletinul acela nu mai este valabil de mult timp!

rusine

Draga BRD, cum o să reușești vreodată să mă câștigi ca și client atâta timp cât angajații tăi nu cunosc nici măcar normele BNR.

Dar știi ce, toate persoanele care au actele de identitate expirate sunt rugate să meargă la Agenția BRD din Calea Girocului, Timișoara și să efectueze orice operațiune doresc!

Acolo se poate, chiar dacă ai actul de identitate expirat!

Sistemul lor informatic permite așa ceva !

RUȘINE!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.