Answear

Se spune că nu vrei să știi ce este în poșeta unei femei. Și pe bună dreptate, deoarece ai putea rămâne surprins de ce lucruri poți găsi în ea.

Sunt convinsă că de câte ori ai căutat ceva în poșeta unei doamne sau domnișoare, cu greu ai găsit ce ai vrut. Nu-i așa că te-ai întrebat de fiecare dată: “De ce Doamne poartă femeile atâtea lucruri în poșetă?”

Nu-i de mirare, deoarece în poșetele multor femei poți găsi chiar și un uscător de păr; și nu că ar avea nevoie de el în acea zi; dar dacă cumva va veni o ploaie și vor fi luate pe nepregătite, măcar au cu ce să-și usuce părul.

Ești curios să afli ce-i în rucsacul meu în acest moment?
Pot să-ți spun că astăzi port cu mine cheile de la mașină, de la apartament și de la lucru, toate prinse de un breloc în formă de buze roșii, telefonul personal și cel de la firma la care lucrez, încărcătorul portabil și cablurile de încărcare pentru ambele telefoane, căștile, ochelarii de soare, portofelul și portfardul cu câteva produse de machiaj de care nu mă despart niciodată, un pachețel de șervețele umede și unul de șervețele uscate, cheile de la apartamentul părinților ( deși nu intenționez să le fac vreo vizită astăzi ), un mini parfum, o mini agendă și un pix, o pereche de cercei, ceasul pe care l-am dat jos azi dimineață, chitanța de la bancă (chiar dacă la bancă am fost săptămâna trecută), o carte, vouchere de reducere de la o farmacie, o eșarfă subțire, hăinuțe de schimb pentru băiețelul meu și un polar pentru fetița mea, scutece și șervețele umede.

Answear

Cam multe, nu-i așa? Și toate într-un mic rucsac.

Dar eu voi găsi întotdeauna orice în geanta mea, mai puțin cheile. Știu fiecare lucru unde este. Chiar dacă altei persoane i se pare că este haos în rucsacul meu, nu este așa. Doar cheile mi le pierd de fiecare dată. Dar m-am obișnuit deja cu acest lucru.

În funcție de locul unde merg sau de hainele cu care mă îmbrac aleg să port o poșetă sau un rucsac. Rar se întâmplă să nu am nicio geantă cu mine, rar se întâmplă să port lucrurile necesare prin buzunarele pantalonilor sau ale gecii. (și atunci lucrurile necesare sunt foarte puține: mă limitez la un portofel micuț, telefonul mobil și la cheile de la mașină și de la apartament). De obicei buzunarele hainelor sunt goale deoarece nu mi se pare deloc stylish cum se vede atunci când ai ceva prin buzunare.
În plus, pot spune că în funcție de geanta pe care o am, aleg un anume portofel. Dacă port o geantă sport, voi alege un portofel din pânză, în culori vesele și fără breloc, iar dacă aleg să port o geantă elegantă, voi lua și un portofel elegant de care voi lega un breloc din blăniță în culoarea genții.

Sunt curioasă, ce găsesc în geanta voastră?

Articolul participă la proba 10 a SuperBlog 2017.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.