Cncertul Oraselor Partenere

Filarmonica de Stat ”Banatul” din Timișoara, împreună cu Orchestra Filarmonică Altenburg Gera-Germania au susținut împreună un concert extraordinar pe data de 1 noiembrie, ora 19.00, la Sala Capitol a Filarmonicii de Stat ”Banatul” din Timișoara.

Programul „Concertului orașe partenere” a cuprins Simfonia nr. 3 de Gustav Mahler în interpretarea de excepție a Orchestrei Filarmonice Altenburg Gera, a Filarmonicii Banatul Timişoara, a corului feminin al Filarmonicii Banatul Timişoara, a corului de copii al Colegiului Naţional de Artă ”Ion Vidu” și al mezzosopranei Aura Twarowska.
M-am bucurat să pot fi și eu prezentă în sală și sunt convinsă că toți cei prezenți acolo au simțit, cel puțin pentru un moment, acel sentiment de recunoștință.

Pozele pe care le-am făcut în sală nu au ieșit extraordinar, motiv pentru care vă atașez doar una singură (probabil și din cauză că le-am făcut cu telefonul mobil și deoarece nu era suficientă lumină), și, în plus, sunt convinsă că știți și voi că, indiferent dacă aș fi înregistrat o mică parte din simfonie, nu ar fi fost deloc spectaculor. Nimic nu se compară cu o piesă ascultată live.

 

concert simfonic

Mai ales dacă este prezentă o orchestră.
Vă atașez un scurt video cu ultimele momente din concert pentru a putea vedea care a fost reacția publicului.

V-am pupat,

:-*

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.