cadou de Pasti pentru doamne

Cosmetice ca și cadou de Paști pentru doamne

Nu multă alege să facă cadouri de Sărbătorile Pascale, însă uneori există și mici obligații care trebuie respectate.

Dacă vorbim de mici atenții pentru doamne, adesea nu se merge pe varianta hainelor sau accesoriilor datorită diferențelor de stil, de preferințe și mărimi. Adesea un cadou format din produse consumabile, care nu depinde de forma corpului, de mărime sau preferința în ceea ce privește culorile poate fi potrivit pentru oricine. În cel mai rău caz, dacă nu îi place persoanei, poate face un cadou mai departe, ceea ce în cazul hainelor ar fi fost mai dificil.

Cosmetice și make-up

Seturile de îngrijire sunt încă o idee bună de cadou. Și aici nu ne referim la opțiunile banale precum Dove, Nivea sau Garnier, ci la produse mai de lux. Cosmeticele coreene sunt înmare trend, iar acestea există sub forma unor seturi de călători sau seturi cadou care sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Produsele sunt eficiente și blânde astfel încât nu poți da greș cu o astfel de atenție. În cazul machiajelor, palete de machiaj semnate de branduri celebre precum Fenty, Huda Beauty, Lancome sau Guerlain sunt cadouri apreciate de femeile care iubesc să se machieze. Pentru un buget mai redus, alege produse statement de la branduri mass market precum Essence rimel, Rujuri Catrice, fond de ten Maybelline sau corectoare Dermacol.

Parfumuri și seturi cadou

Mini parfumuri și seturile cadou aproape mereu se regăsesc în topul preferințelor.  Regula de bază este să știi măcar în mare dacă preferă arome fresh sau dulci pentru a alege ceva din acea sferă. Saturile de miniaturi care includ mai multe tipuri de parfumuri sunt potrivite pentru varianta în care nu știi ce tip de parfum preferă.

parfumuri si seturi cadou

Bijuterii și eșarfe

Seturile de bijuterii, mai ales cele din aur sunt perfecte pentru orice ocazie deoarece și dacă nu le o să fie purtate, tot sunt considerate în valoare care în timp și crește. Totuși, în cazul unui cadou de această formă ar fi bine să știi dacăpersoana preferă aurul sau argintul asfel încât să nu fie chiar total nepotrivit. Seturile sunt mai potrivite decât piesele individuale. Inelele sunt de evitat deoarece este greu de nimerit mărimea. 

Vouchere pentru cumpărături

În cazul unei lipse totale de inspirație se poate opta pentru vouchere cadou în magazinele preferate. Adesea femeile doresc să profite de promoții, așteptând să apară vreun cod de reducere Sinsay, cupon Answear sau coduri AboutYou pentru a-și lua piesele mult visate. Astfel, cu un voucher cadou pot face cumpărături cumpătate și se vor bucura de cadoul primit mai mult decât în alt context. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.