firma de amenajari interioare

Cum să ne amenajăm casa la care am visat? (P)

„Perfecțiunea nu se realizează atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci mai degrabă atunci când nu mai este nimic de luat”. Antoine de Saint-Exupéry

Materiale nobile între care lemn masiv, ceramică finisată cu foiță de aur, mozaic lucrat manual, colecții de ceramică realizate de designeri, gresie și faianță precum în revistele internaționale, sunt doar câteva dintre produsele oferite de Tempini – firma de amenajări interioare cu sediul în Timișoara și în București.

Amenajări interioare în Timișoara cu finisaje furnizate de brandul Tempini

An de an, firma Tempini a adus în România materiale pentru amenajările interioare care au fost folosite în designul unor hoteluri de lux, precum hotel Mercur din Timișoara, Hotel Del Corso, Hotel Ice Dyp, dar și pentru amenajarea unor restaurante: Sabres Restaurant, Quisine, săli de sport – Nextfit și Smartfit iar lista poate continua. Însă unele dintre cele mai frumoase ambiente create cu finisajele Tempini sunt casele, vilele și apartamentele celor care au lucrat cu firma de amenajări interioare din Timișoara.

Lucrând cu specialiștii de la Tempini clienții au parte de prețurile optime în ceea ce privește raportul calitate-preț, oferind alternative ajutătoare celor care caută să aloce buget pentru amenajarea unui spațiu interior. Materialele oferite de specialiștii de aici sunt realizate prin tehnologii inovatoare, iar diversitatea finisajelor oferă libertate de creativitate celor care își doresc un design deosebit și rafinat.

amenajari interioare in Timisoara

Tempini – sursă de inspirație pentru amenajările interioare

În căutarea mai multor variante de amenajare, în cazul în care nu se colaborează cu un designer, Tempini oferă o serie de idei ce pot fi puse în aplicare. Concept store-ul din București, care se regăsește pe str. Frumoasă nr. 19 reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru amenajările interioare atât pentru cei din București, cât și pentru cei care nu locuiesc aici. Decorațiunile interioare din București oferă o ambianță plăcută pentru curioșii care se așează pentru câteva minute pe canapeaua de catifea din livingul casei Tempini, căutând idei inovatoare pentru amenajarea interioară a propriei case. Pentru că așa cum bine știm, perfecțiunea se obține atunci când ne oprim din a răsfoi pagini întregi de internet sau ale unei reviste, și încercăm să exploatăm alte surse în care avem parte de experiențe trăite. Iar finisajele trebuie văzute, atinse și studiate cu privirea. Și poate că cel mai mare avantaj pe care îl oferă Tempini sunt acele momentele oferite tuturor oaspeților și vizitatorilor, care sunt tratați cu căldură și amabilitate. În fond Tempini nu vinde doar produse, ci veritabile experiențe și incursiuni în lumea frumoasă a materialelor pentru interior.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.