Hamburger Kiosk

De ce nu voi mai mânca burger la Kiosk

Ieri seară am ieși cu prietenii la un burger.

Și pentru că nu am mai fost niciunul dintre noi la Kiosk, Marius a rezervat o masă pentru 8 persoane la acel local.Prima impresie: localul arată super! Foarte frumos aranjat, micuț și cochet.

kiosk Timisoara

 

kiosk interior

 

Fiecare și-a comandat câte un burger și ceva de băut. Eu mi-am comandat un burger Kiosk cu carne de vită Angus la farfurie ( și am specificat clar că nu doresc ou ), un sos de iaurt cu ghimbir și o bere Weissbier la sticlă. Mi s-a părut puțin ciudat faptul că atunci când mi s-a luat comanda nu am fost întrebată cum doresc să fie gătită carnea de vită, dar la cât de mult costa un astfel de burger am bănuit că au niște bucătari foarte pricepuți.

Ne-am pus apoi la povești și am așteptat nerăbdători să vină mâncarea. Muzica era puțin cam tare, dar nu atât de tare încât să nu ne putem înțelege.

În momentul în care a venit mâncarea am avut parte de o mare surpriză. Pe farfuria mea erau 2 ouă bine prăjite 🙁 ( probabil ar fi arătat prea goală farfuria fără acele ouă 😛 ).

burger Kiosk la farfurie

Am trecut peste acest aspect și, nerăbdătoare și înfometată, am gustat din carne. Dezamăgire totală! Carnea era foarte tare și seacă.

Am mâncat o talpă de carne măcinată 🙁 ( sper măcar că era carne de vită Angus ) la prețul de 31,90 lei.

Cartofii au fost și ei uscați și pe deasupra nesărați.cartofi

Nici cu sosul de iaurt cu ghimbir nu am avut noroc. Părea a fi făcut din lapte și probabil ceva condimente, dar acestea sigur nu conțineau urme de ghimbir.

Adriana, spre exemplu, a optat pentru un Veggie Burger și un sos Calypso, dar din păcate sosul ei a fost “înlocuit” cu un sos de roșii din conservă peste care s-a pus puțină ceapă verde tocată 🙁 . ( Da, sosul ei avea gust de pastă de tomate 🙁  ! )

Veggie Burger la Kioks

Noroc cu berea pe care mi-am luat-o și care a fost foarte bună.

În concluzie, la Kiosk voi veni să beau o bere bună 🙂 , și ….. atât.

 

Related Posts

One thought on “De ce nu voi mai mânca burger la Kiosk

  1. Am avut eu experiente mult mai groaznice la Beraria 700. Doamne fereste sa mergi sa manci si acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.