Dincolo de orizont

Mă vreau doar pentru mine

De când mă știu am fost o luptătoare. Nimic nu mi-a fost oferit pe tavă. Pentru fiecare lucru pe care l-am dorit a trebuit să lupt. De-a lungul vieții m-am luptat cu mine însămi, cu propriile-mi sentimentele, cu fricile, cu bolile, am depășit obstacole, greutăți.  Întotdeauna am învins și am mers mai departe.

Și la fel trebuie să fac și acum. Nu este momentul să-mi îngrop capul în nisip și să mă fac că nu este reală situația în care mă aflu. Trebuie să fiu puternică și pentru mine și pentru copiii mei. Trebuie să îi arăt că dacă eu nu vreau, el nu mă poate controla.

Când l-am simțit prima dată nu i-am acordat prea multă importanță. Eram prea fericită și nimic nu putea să-mi strice acea euforie.
A doua oară, a făcut ce a făcut și m-a găsit slabă, pustiită, fără vlagă și a reușit să-mi invadeze organismul.

De atunci, din când în când, trăim împreună.

Și-a croit loc în corpul meu, dar știu că trebuie să fiu puternică și trebuie să fac ceva ca să-l elimin.

Încă n-am găsit leacul potrivit și definitiv, dar am observat că atunci când sunt încrezătoare în propriile-mi forțe, când nu sunt tristă, deprimată, extraterestrul iese din corpul meu și-și caută altă gazdă. Dar în momentul în care mă lasă puterile, sunt depresivă, n-am încredere în mine, încearcă să intre și, cu tertipuri doar de el cunoscute, reușește. Până acum a reușit de 3 ori să-mi invadeze corpul și simt că vrea să facă orice pentru a-mi acapara nu numai corpul ci și mintea. Și știu că în momentul în care-mi va acapara mintea voi fi pierdută. Și eu nu vreau acest lucru. Vreau să mă eliberez, vreau să fiu doar eu cu mine. Nu mai vreau să mă controleze nimeni și nimic.

Entitatea aceasta, pe care noi o numim extraterestru, este foarte puternică și știe să se strecoare foarte subtil pentru a-și îndeplini misiunea. Și uneori reușește, alteori nu.

Ce, nu știați că există extratereștrii printre noi?

Există, și nu arată deloc cum am fi crezut. N-au mâini, picioare, n-au față. Sunt un fel de lichid cu puteri telepatice.

Dacă până acum credeam că universul este doar cu și pentru oameni, vă pot asigura că acum nu este așa. Nu suntem singuri. Suntem noi și, în cel mai bun caz, doar ei.

Întotdeauna am simțit că în acest univers trebuia să mai existe cel puțin o entitate care să trăiască și să se dezvolte și pe care, la un moment, dat o vom întâlni. E mult prea mare universul pentru a nu-l împărți cu cineva sau cu ceva!

Speram însă că acea entitate să fie pașnică, să nu fie agresivă și dornică să distrugă totul în jurul ei.

Dar se pare că ei, extratereștrii, nu sunt deloc pașnici. Vor cu orice scop să ne distrugă. Vor cu orice preț să intre în corpul nostru și să-l elimine. Cu cât un extraterestru intră în mai mulți oameni și-i distruge, cu atât devine mai puternic.

De fiecare dată când mi-a folosit corpul, m-a secat de energie. Dar de fiecare dată, până acum, am reușit să fiu mai puternică și am reușit să-l scot din mine.

Și vreau să spun și altor oameni că se poate să luptăm cu extratereștrii, că îi putem învinge. Vreau să-mi  apăr  copiii, prietenii, persoanele pe care le iubesc. Sunt convinsă că dacă noi, oamenii, ne aliem, îi putem învinge. Putem găsi o modalitate de a-i scoate definitiv din corpul nostru, de a-i elimina. Putem găsi un mod prin care ei să nu mai intre în alte corpuri slabe sau vulnerabile.

Toți oamenii merită să trăiască liberi, nimeni nu vrea să nu aibă control asupra propriului corp, să fie condus de o entitate extraterestră.
….

Povestea de mai sus este una fictivă și a fost scrisă pentru proba 14 din competiția SuperBlog 2017. Este o poveste care probabil nu va fi folosită vreodată într-un film.

Dincolo de orizont

La fel ca și povestea mea, a fost scrisă și povestea care a fost folosită în filmul “Dincolo de orizont”.  Acest film este cu și despre extratereștrii, cu și despre oamenii care luptă împotriva extratereștrilor. Filmul science fiction  Dincolo de orizont se va lansa la cinema pe data de 3 noiembrie 2017 și îi va avea în rolurile principale pe Frank Grillo și Bojana Novakovic.

Trailerul filmului mă face, pe mine cel puțin, să vreau să merg să-l văd la cinema.

Voi ce spuneți, ne vedem la avanpremieră?

Related Posts

One thought on “Mă vreau doar pentru mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.