esarfa

Este atât de simplu să te simți bine

Și am aterizat. Așteptăm să se audă beep-ul pentru a putea să ne ridicăm de pe scaune și pentru a părăsi avionul. După ce am părăsit avionul pornim spre locul de ridicat bagajele și așteptăm să le luăm pe ale noastre. Dar din 3 bagaje  depuse la cală am găsit numai unul. Și așteptăm, așteptăm, așteptăm. Poate, poate bagajele noastre sunt ultimele care vor fi coborâte din avion.

Am rămas singure în zona de unde ne putem ridica bagajele, când un angajat al companiei cu care am zburat  apare lângă noi pentru a a afla de ce am rămas în acea zonă, iar după ce ne aude povestea ne îndrumă să mergem la biroul de bagaje pierdute. Acolo ni se recomandă să mergem  la hotel să ne cazăm și când ne vor găsi cele 2 bagaje pierdute ni le vor aduce ei direct la hotelul unde suntem cazați.

Zis și făcut. Nu vrem să ne stricăm de tot vacanța, așa că facem toate actele necesare și plecăm spre hotel.

Așteptam vacanța aceasta de prea mult timp pentru a ne strica bucuria niște bagaje rătăcite. Vrem să ne simțim bine chiar dacă vom improviza cu îmbrăcămintea. Suntem optimiste și încrezătoare că a doua zi bagajele ne vor fi găsite și aduse la hotel. Până atunci ne putem descurca cu ce avem în unica valiză găsită în aeroport.
În bagajul nostru aveam, printre altele, câteva eșarfe mari și mici numai bune pentru vremea capricioasă. Doar că acum li se va da o cu totul altă întrebuințare:  pe cele mari le vom transforma în topuri și rochițe de plajă, iar pe cele subțiri și mici le voi folosi pentru a ne aranja părul, fie sub formă de bentiță, fie ca și elastic. Deoarece nu avem nici pălăriile de soare cu noi, fiind în celelalte bagaje, eșarfele ne vor salva și de această dată. Le vom înfășura pe cap ca pe niște turbane pentru a ne proteja de soarele arzător al verii.

Și pentru că ne place să fim cochete și suntem și descurcărețe vom posta și o poză pe Instagram și vom folosi hashtag-ul #WeAreTheAnswear , poate-poate câștigăm unul din premiile puse în joc pe site-ul Answear. Și cu siguranță vom face și un video cu ținutele noastre improvizate.

Suntem convinse că video-ul nostru va fi cel puțin la fel de fain ca cel de mai jos:

Deoarece în bagajul nostru sunt doar câteva eșarfe, costumele de baie, două perechi de pantofi sport, 2 perechi de pantaloni lungi, fuste care se petrec, curele și ochelari de soare, v-am fi foarte recunoscătoare dacă ne-ați da câteva idei de folosire a acestora ca și obiecte de îmbrăcăminte, pentru 1-2 zile, până ne vom recupera bagajele.

Promitem că vă vom menționa în articolul pe care-l vom posta pe blog după ce ne vor fi returnate bagajele.

Articolul participă la proba 15 a SuperBlog 2017.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.