Farmec

Până acum câțiva ani în fiecare sâmbătă era zi de curățenie. Făceam curățenie generală în toată casa și foloseam produse precum Nufăr și Triumf, produse de care eram mulțumită. Cu ele curățam repede obiectele sanitare, făceam casa lună și bec, erau eficiente și făceau curățenia să fie mai ușoară. Nu trebuia să frec aragazul deoarece exista Triumf Cuptoare, nu trebuia să insist prea mult atunci când curățam pultul din bucătărie, spre exemplu, deoarece găseam în casă cel puțin un spray degresant.

De Triumf știu de la bunica. Îmi amintesc și acum de mirosul acela înțepător, înecăcios, dar știu că bunica îmi spunea întotdeauna că nu contează cum miroase, dacă este eficient. Bunica folosea Triumf Cuptoare  și  cuptorul ei arăta ca nou.Îți era mai mare dragul să te uiți la el. Punea puțină soluție pe pata cu mâncare arsă din cuptor, lăsa doar câteva minute și apoi ștergea cu o cârpă curată. Totul se curăța repede și arăta impecabil.Farmec Tot bunica m-a învățat că atunci când folosești produsul pentru curățat cuptorul este important să folosești mănuși, în caz contrar mâinile tale vor avea de suferit.

Și așa făceam și noi. Aveam câteva produse de la Triumf și câteva de la Nufăr pe care le foloseam săptămânal și pe care le achiziționam de fiecare dată când acestea se terminau.

Până într-o zi când ne-am săturat să petrecem fiecare sâmbătă în casă muncind la curățarea apartamentului și ne-am făcut abonament la o firmă de curățenie din oraș. Aceasta vine o dată pe săptămână și ne face curățenie generală. Ne șterge praful pe de toată mobila, inclusiv de pe cărțile din bibliotecă, spală pe jos, curăță băile și aparatele sanitare, curăță chiuvetele, oglinzile și lustrele.
O dată pe săptămână, și în special de sărbători, șterge mobila pe deasupra și spală geamurile.

Totul se face în aproximativ 2 ore, deoarece vin 2-3 copii, tineri, care muncesc în echipă ca niște roboței. În tot acest timp cât ei trebăluiesc prin casă, eu îmi curăț, spre exemplu, covorul din sufragerie sau pun hainele la spălat.

Noi suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută, mai ales că nu mai petrecem toată ziua de sâmbătă în casă făcând curățenie, în casă nu mai este mizerie și după ce pleacă copiii, totul miroase a proaspăt, a curat.

Nouă ne-au rămas de curățat aparatele electrocasnice, și aici recunosc că produsele Triumf ne ajută foarte mult, covoarele și de făcut ordine, deoarece cei de la firma de curățenie nu ne pun în ordine lucrurile personale.

Farmec

 

Care sunt produsele pe care le folosesc eu?

Pentru a curăța aragazul folosesc și eu ce folosea bunica, și sunt tare mulțumită, iar pentru celelalte electrocasnice, am încercat pe rând diferite produse, dar la final am rămas fidel produselor de la Farmec.

Spre exemplu, mie mi se pare foarte neigienic ca atunci când îți încălzești mâncarea în cuptorul cu microunde, acesta să fie plin de stropi de mâncare, plin de grăsime. Mie-mi place ca atunci când încălzesc mâncarea în cuptorul cu microunde să nu văd pic de mizerie, și acesta este motivul pentru care săptămânal cuptorul este spălat și curățat. Triumf Cuptoare Microunde mă salvează și de această dată.

La fel, până să descopăr Triumf Frigidere, foloseam doar apă cu oțet atunci când îmi curățam propriul frigider. Cu spray-ul de la Triumf este mult mai ușor să cureți frigiderul și raportul calitate preț este unul corect.

Zilele trecute am văzut în supermarket că există și un spray pentru ecrane, și cred că o să-l cumpăr pentru a-l testa. Calculatorul meu ar merita un astfel de răsfăț.

Nu pot să vă dau sfaturi de curățenie, deoarece după cum bine v-am spus nu mai fac eu curățenie în apartament. Dar pot să vă spun că dacă aveți o oală emailată de care s-a prins mai tare mâncarea, folosiți cu încredere spray-ul Triumf Cuptoare, lăsați câteva minute să acționeze și apoi ștergeți cu o cârpă. Veți rămâne uimiți cât de repede se va curăța. În acest fel salvați oala de acțiunea agresivă a buretelui de sârmă.

Voi ce alte produse mai folosiți pentru curățarea electrocasnicelor? Dar pentru apretat haine?

Articolul participă la proba cu numărul 22 în cadrul competiției SuperBlog 2017.

Sursa foto: https://www.farmec.ro precum și pagina lor de Facebooc (@farmec.romania)

Related Posts

One thought on “Lună și bec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.