boxe audio

Muzica- limbaj al sufletului

Sunt la birou și încerc să răspund la emailuri. Sunt foarte obosită, dar mai am atât de mult de lucru…

Astăzi a fost o zi foarte plină, stresantă, obositoare, o zi destul de apăsătoare.

Mai am foarte multe lucruri de făcut, dar înainte de a mai face orice altceva, am nevoie de o mică pauză.

Aș vrea să ascult niște muzică.

Aș fi putut să ascult muzică la boxele 2.0 Edifier conectate direct la calculator, dar prefer cu această ocazie să iau și o gură de aer proaspăt și să-mi limpezesc gândurile.
Așa că pornesc boxa portabilă pe care o iau în fiecare zi cu mine la birou, deoarece are un design modern, sunetul pe care-l scoate este de calitate, este ușoară și simplu de transportat, deschid aplicația Apple Music, pornesc bluetooth-ul pentru a putea să ascult melodiile preferate direct pe boxa Edifier și mă îndrept spre balconul de la ultimul etaj al clădirii unde firma la care lucrez are birourile.

Astăzi vreau să ascult o muzică dansantă, veselă, vreau să ascult melodii compuse și difuzate între 1990 și 2000.

Nu sunt fan doar al unui anumit gen de muzică. Îmi plac aproape toate genurile de muzică și le ascult cu plăcere în funcție de eveniment. De exemplu, sunt de părere că la o nuntă câteva melodii de muzică populară sunt chiar bine venite, iar la un chef, pe la 2-3 noaptea, după multe beri sau băuturi alcoolice consumate, merge bine chiar și o manea. Doar că astăzi nu am chef nici de manele, nici de muzică populară.

Vreau ceva de pe vremea când eram tânăr.

Pornesc compilația și,…., surpriză: a început să se audă o melodie care-mi amintește de mare, de vacanță, de Costinești.

Atâtea amintiri plăcute mă răscolesc când aud această melodie! Închid ochii și dau drumul mai tare la boxă pentru a trăi mai bine melodia.

Și, în acel moment, sunt la Costinești. Este vara anului 1995. Sunt iar copil și sunt în vacanță. Este prima vacanță fără părinți, doar cu prietenii și mă simt  excelent alături de ei.

Sunt liber, fără griji, puternic, pasional, plin de viață, veșnic îndrăgostit. Am 18 ani, ce mai!

Îmi place să mă distrez, să cânt, să merg la discotecă, să dansez  cu pasiune până dimineața.

Muzica este cea ce mă conduce în fiecare seară. Și sunt fericit.
Dar melodia se sfârșește și eu revin în Timișoara.

Mi-am mai revenit din oboseală. Melodia ascultată mi-a dat putere de muncă. Așa că cobor în birou, răspund la ultimele emailuri la care trebuia să răspund,îmi strâng lucrurile și mă îndrept spre casă. Și mâine este o zi.

Vreau să ajung acasă și să ascult melodia Casablanca cu boxele date la maxim.

R273DB

Am norocul că mi-am cumpărat online un sistem audio ultra performant care crează un bass puternic și adânc. Edifier R2730DB îmi oferă o soluție Tri-amp cu trei căi.
Pe lângă conectivitatea 4.0 Bluetooth pentru playback, sistemul este, de asemenea, echipat cu multiple intrări: optic, coaxial, RCA si AUX. Carcasa din lemn, ce oferă eleganță prin simplitate, menține sistemul de boxe bine ancorat pentru volumele mari, reducând, în același timp, rezonanța acustică.

Este cea mai bună experiență audio posibilă!

Edifier

Voi ce sistem audio aveți acasă? Cum vă place să ascultați muzică, cu volumul dat la maxim sau în surdină?

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017 – Proba nr. 5

Related Posts

One thought on “Muzica- limbaj al sufletului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.