Ne-am jucat și ne-am distrat la Padel Center

Weekend-ul trecut, la invitația Dianei, am fost să încercăm un nou sport: padel.  (am fost împreună cu Dan, Marius, Mihai, Andra, Ioana și cu o parte din bloggerii care au participat și la lansarea StylishCircle România.)

#padel #padelcenter

 

Nu mai auzisem până atunci de padel, dar mi s-a spus că este un sport foarte fain, care o să-mi placă!
Și maaare dreptate a avut cine a zis acest lucru 🙂 !

Ce este padel?

job online

Padelul este, după părerea mea, un mix între tenis și squash. Regulile sunt asemănătoare cu cele ale tenisului; terenul este mai mic și peretele din sticlă care-l înconjoară poate deveni un al treilea/ al cincilea jucător. Padelul se poate juca în 2, dar este mult, mult mai distractiv jucat 2 contra 2.

Este un sport de rachetă, dar și de socializare. ( foarte funny mi s-au părut rachetele de joc; sunt mai mici decât cele folosite la tenisul de câmp și sunt fără corzi, dar sunt mai mari decât la ping-pong. )#padel #padelcenter

În România padelul este practicat, momentan, doar în Timișoara și în București.
Padel este un  sport pe care orice persoană îl poate practica. Este un sport chiar și pentru un amator ca mine. Nu sunt o persoană foarte sportivă. Nu-mi place să merg la sală și să trag de fiare, sau să alerg de una singură în jurul blocului sau al stadionului; nu-mi place să alerg nici măcar pe banda de alergare 🙁 . Mie îmi plac sporturile de echipă. Îmi plac sporturile în aer liber, sporturile care să-mi aducă zâmbetul pe buze, care să mă facă să lucrez musculatura fără să simt că este o necesitate, o obligație. Îmi place tenisul, voleiul, îmi place să joc badminton și mai nou îmi plaaace padelul.

Am ajuns la ora 10 la Padel Center, în Dumbrăvița,  într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului.

#padel #padelcenter

#padel #padelcenter

După ce am băut încă o cafeluță 🙂 , am acceptat provocarea de a intra pe teren și de a mă juca padel. Și nici acum nu știu cum au trecut aproape 2 ore . M-am simțit extraordinar de bine. M-am distrat, am râs, am alegat după minge. Nu cred  că am stat liniștită nici măcar 10 minute 🙂 .
Am jucat împreună cu Marius contra altor echipe; am câștigat meciuri, dar am și luat bătaie 🙂 .#padelcenter

#padel

Apoi am fost să vizităm întreaga bază sportivă.

La Padel Center poți juca tenis de câmp, fotbal și padel. Poți să tragi de fiare 🙂 , deoarece este și o mică sală de sport, dar poți și să te odihnești bând o cafeluță/ un suc la barul  frumos amenajat, sau afară pe terasă.

La orele prânzului cei de la Padel Center împreună cu De Janos ne-au pregătit un gulaș de te lingeai pe degete.

#dejanosmezelarie #dejanos

Și dacă cumva nu te săturai -deși acest lucru era imposibil-puteai să mai mănânci și un păstrăv la grătar ( care a stat la marinat aproximativ 2 ore în ulei de măsline, zeamă de lămâie, lămâie, mentă, salvie, morcovi, sare și piper  ). DELICIOOOOS!

#dejanos

#dejanos

Aaa, era să uit, Maxair și Balloony, sponsorii acestei întâlniri, au premiat un blogger participant cu un zbor gratuit, cu avionul, deasupra Timișoarei. 🙂

Chiar dacă, de data aceasta, nu am fost eu cea norocoasă, sigur voi zbura, odată, deasupra orașului 🙂 .

Mi-a plăcut la Padel Center! M-am simțit minunat!

Mă voi întoarce, cu siguranță.

Merită să mergeți și să încercați și voi acest sport.

Sau, să jucați un meci de tenis?

Prețurile sunt foarte bune și terenurile sunt în stare excelentă. ( și pe deasupra se pot acoperi, dacă vremea nu ține cu voi 🙂 )Related Posts

2 thoughts on “Ne-am jucat și ne-am distrat la Padel Center

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.