elefant.ro

Fără produsele comandate și fără banii returnați

Unul din magazinele online de unde comandam cărți și/sau produse cosmetice era elefant.ro .

În ultimul timp, din păcate, nu știu ce au pățit, dar nu mai livrează produsele, nu răspund la emailuri, nu răspund la telefoane, dacă răspund la telefoane fac cumva și vă închid telefoanele în nas, nu revin niciodată cu un telefon înapoi, se folosesc de banii încasați pentru comenzi și nu livrează produsele, etc.

Să vă povestesc ce-am pățit.

În data de 6 ianuarie fac și eu o comandă pe elefant.ro  :

comanda elefant.ro

Din greșeală aleg să mi se livreze comanda prin curier și plătesc întreaga comandă online cu cardul.

În momentul în care realizez că aceste produse vor fi livrate prin curier, pun mâna pe telefon și încerc să anulez comanda pentru a o replasa corect. Un domn care-mi răspunde la telefon îmi spune că nu trebuie anulată comanda și că îmi returnează costul de transport, iar produsele vor fi livrate gratuit la adresa menționată în comandă.

Ce să spun, foarte frumos!

Păcat însă că acele produse comandate nu au fost livrate deloc în următoarele 3 săptămâni. 🙁

Banii pe transport mi-au fost returnați, dar produsele s-au pierdut probabil în spațiu…




Peste o săptămână, văzând că nu primesc produsele comandate, pun mâna pe telefon și-i sun. Bineînțelesc că sun de vreo 10 ori până să-mi răspundă cineva. Acea persoană, foarte amabilă,  care îmi răspunde la telefon, îmi spune că nu se știe de ce, dar comanda nu a fost procesată, dar că se va ocupa de ea personal.

Bineînțeles că n-a făcut-o!

Peste alte 3 zile sun din nou la elefant (am uitat să vă spun că  între timp am trimis emailuri peste emailuri la contact@elefant.ro, dar nu s-a sinchisit nimeni să-mi răspundă la ele).

Reușesc într-un final să vorbesc cu un alt domn amabil, care imi spune că îi pare rău, dar comanda mea este în același stadiu: nu s-o ocupat nimeni de ea.

Dar se va ocupa el ca să fie livrată.

Vorbe goale, din nou!
În 16 ianuarie, văzând că sunt tot cu bani luați și fără produse, sun din nou la elefant și bineînțeles trimit și email. Îmi răspunde o doamnă care îmi spune că nu știe din ce motiv, dar nimeni nu s-a ocupat de comanda mea. Deja nervii mei erau întinși la maxim 🙁 .

Revin peste o jumătate de oră cu un telefon pentru a afla noutăți și mi se spune că nu mai sunt toate produsele pe stoc, că balsamul de buze nu mai este pe stoc, dar că produsele care sunt pe stoc vor fi trimise cu curierul. S-au oferit, bineînțeles, să-mi returneze bani pentru luciul de buze inexistent.

Închid telefonul și încep să caut online balsamul de buze direct pe site. Bineînțeles că acel produs exista 🙁 .

Pun iar mâna pe telefon și supărată foc pe ei, le spun că nu mi se pare normal ce se întâmplă, că produsul este pe stoc,………. alea, alea.

Își cer scuze și replasează o comandă cu acel produs, cică, lipsă.

Pe 18 ianuarie, balsamul de buze ajunge la adresa de destinație. Celelalte produse comandate…..  NU.

Pun iar mâna pe telefon și aflu, din nou, că nu se știe din ce motive, dar nimeni n-a preluat comanda mea.  Dar să stau liniștită, că voi primi produsele foarte, foarte repede.

Plec în concediu și mă întorc în 25 ianuarie.




Produsele comandate n-au fost încă livrate.

Sun și în același timp le trimit și email și aflu cu stupoare că nici de data aceasta nu s-a mai ocupat cineva de comanda mea. Și bineînțeles că nu mai sunt pe stoc anumite produse comandate. ( nu aflu caredintre produse sunt pe stoc, doar că nu mai sunt toate produsele pe stoc ).

În aceeși zi le solicit, pentru a nu știu câta oară, să mi se răspundă la emailurile pe care le-am trimis, și primesc 2 mesaje de la 2 persoane diferite:

și

 

Deja mă simt ca-n filmele cu proștii.

Încep să mă gândesc serios dacă nu ar merita să le trimit un control.

A doua zi primesc email că mi s-a refăcut comanda  cu produsele existente în stoc și că am primit un voucher de 150,65 lei.

??????

Voucher? Eu cerusem să mi se returneze banii în cont, nu ca și voucher valoric.

Și de unde această sumă?

????

 

Mă gândesc că poate vor să-și spele păcatele 🙂

 

Dar din păcate voucherul pe care l-am primit pe email nu era valabil 🙁 .




Ieri primesc un colet de la elefant care cuprindea următoarele produse:

 

Am primit o carte pe care n-o comandasem + un balsam de buze, pe care-l primisem  deja 🙂 .

N-am primit cele 4 produse de păr comandate și plătite. 🙁 ( și n-am primit nicio notificare referitoare la diferenta de bani 🙁 )

Se pare că nu știe stânga ce face dreapta. 🙁

Pentru a nu știu câta oară pun mâna pe telefon și după vreo 20 de telefoane date, reușesc să vorbesc cu un domn, care mă repezește și-mi spune că o să primesc răspuns pe email și că o să mi se dea  bani înapoi.

Dar nu mi se spune când se va întâmpla acest lucru.

🙁

În concluzie:

  • aveți nevoie de produsele pe care doriți să le comandați? – alegeți alte site-uri de cumpărături online  ( libris – pentru cărți, aoro- pentru produse cosmetice )
  • vreți să jucați la loto? – alegeți elefant.ro
  • comandați produse de pe site-ul elefant.ro , dar nu sperați că le veți primi. Dacă le primiți, fiți fericiți 😛
  • alegeți întotdeauna să plătiți ramburs ( nu plătiți online cu cardul ). În cazul în care produsele nu vi se livrează, nu rămâneți și cu bani blocați și fără produse
  • dacă le trimiteți email, nu așteptați să primiți răspuns. Dacă vreți să vorbiți cu unul din consultanții elefant, nu vă așteptați să vă răspundă cineva ( momentan toți operatorii lor sunt foarte ocupați 🙁 )




Related Posts

6 thoughts on “Fără produsele comandate și fără banii returnați

  1. Acelas lucru am patit.o si eu cu cei de la Cel.ro am ales sa platesc cu cardul .dupa plata am sunat la ei de nenumarate ori raspunzadumi.se ca plata nu este confirmata.Au marit si pretul produsului si dupa cateva zile noroc cu banca la care detin cardul ,le-am trimis si lor mailurile primite si mi.au deblocat suma si mi.am recuperat banii.

    1. din pacate de aceea aleg sa platesc cash la curier sau cu cardul direct la comerciant, in momentul in care imi ridic produsul.

  2. M-am convins acum dupa ce am citit comentariile,am comandat si eu la ei acum in vreme de pandemie dar din fericire am ales plata ramburs si ei cu o reclama negativa.Nu am primit comanda,nu sunt seriosi,nu voi mai apela ei never ever,punct

  3. Peste 50 de comenzi am făcut la ei și doar cu una am avut probleme. În sensul ca m-ar fi căutat curierul și nu ma găsit iar coletul a fost returnat dar am primit un voucher de 40 lei.nu stiu cum alti au întâmpinat probleme. La mine produsele au fost originale, au ajuns la timp și am primit tot ce am comandat. Mai puțin cu exemplu de mai sus.eu sunt mulțumit de ei și rămân clientul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.