storcător Hurom

Trăim într-o lume în care parcă totul se întâmplă cu repeziciune.

Ne trezim repede, repede și mergem la lucru sau la școală și plecăm de cele mai multe ori fără a mânca acasă micul dejun.

Ajungem la lucru și înainte de a începe lucrul propriu-zis facem o mică pauză de țigară pe care o savurăm cu plăcere.

La lucru, stresul este cel care ne conduce. Suntem ca niște mici roboței care încearcă să-și rezolve task-urile repede, repede, pentru a putea fi lăudați și dați drept exemplu. Vrem să fim cei mai buni, dar uneori uităm să avem grijă de noi, uităm să ne alimentăm sănătos, să consumăm suficiente lichide, uităm să fim noi înșine.

În pauza de prânz mâncăm repede-repejor ce avem pregătit de acasă, iar dacă nu avem nimic de mâncare comandăm ceva de la firmele de catering din oraș. Nu știm cum sunt gătite alimentele, cât sunt de proaspete produsele, dar ne ajută să nu ne mai fie foame.De obicei  în weekend mergem la cumpărături și alegem de cele mai multe ori produse alimentare de care nu am avea neapărată nevoie, dar datorită reclamelor, a promoțiilor, credem că sunt indispensabile de pe masa noastră. De cele mai multe ori alegem să cumpărăm mâncare semipreparată, deoarece se gătește ușor și în timp scurt și deoarece vrem ca puținul timp pe care-l avem rămas să îl petrecem împreună cu familia.

Ne jucăm repede,repede cu proprii copii, iar la cină uneori alegem să mâncăm la McDonald’s, deoarece în acest fel nu mai stăm cu orele în bucătărie pentru a prepara ceva de mâncare, iar cina este gata în câteva minute.

Și ne mirăm că începem să avem probleme cu greutatea corporală, că suntem tot mai bolnavi, tot mai triști și mai nemulțumiți?

Nu, nu ar trebui să ne mire acest lucru.

Dacă tot am adoptat acest stil de viață , ce-ar fi dacă am face ceva și pentru noi, pentru sănătatea noastră.

Știu, sună foarte bine, dar o să mă întrebați: când să mai avem timp și de așa ceva?

Nu avem nevoie de foarte mult timp pentru a pregăti câteva porții de sucuri de fructe sau legume pentru noi și familia noastră, pe care să le punem de seara în frigider, iar a doua zi de dimineață să le luăm cu noi la lucru sau la școală.

Iar pentru a prepara aceste sucuri 100% naturale, am putea apela la un ajutor: la un storcător prin presare la rece.

storcator

Am căutat pe internet astfel de storcătoare și mi-a atras atenția storcătorul Hurom HZ Alpha și datorită faptului că ni se oferă garanție 10 ani la motor , dar și pentru că folosind acest storcător poți stoarce până la ultima picătură din fructe, legume, frunze, nuci sau semințe, poți pasa hrana bebelușului, poți prepara delicioase smoothie-uri, supe, înghețată, șerbet și multe, multe altele.

storcator HUROM HZ Alpha

Ajutoare există (caută pe magazinul profistore.ro și vei găsi acest storcător la reducere).

Trebuie însă să existe dorință: dorința de a avea grijă de tine, dorința de a te vrea sănătos, dorința de a consuma sucuri 100% naturale, dorința de a-i învăța pe copiii tăi că sănătatea are gust, că fructele și legumele sunt foarte importante pentru a avea un corp sănătos și o minte sănătoasă.

Și pentru că studiile arată că tot mai multe persoane doresc să adopte un stil de viață sănătos, haideți să arătăm că noi nu suntem printre cei 81% dintre adulții care nu consumă fructe și legume!

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017 – Proba nr. 2

Related Posts

One thought on “Puțin mai sănătos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.