Ready Player One: Să înceapă jocul

Ready Player One – Să înceapă jocul – Review

De data aceasta la lansarea filmului Ready Player One n-am putut ajunge, dar Gabriela, colega mea a fost foarte bucuroasă să meargă să vadă filmul în avanpremieră.

Iată ne mi-a scris referitor la film:

“Chiar dacă în general nu mă încântă foarte tare filmele sci-fi, de data aceasta am zis să dau o şansă filmului ”Ready Player One”. Iar pentru că genul acesta de film nu aş alege să îl văd într-o duminică relaxantă petrecută acasă, am decis să merg la cinema.

Steven Spielberg ne surprinde din nou!

Acţiunea filmului se petrece în anul 2045, când realitatea este un loc urât, în care nu ţi-ai dori să trăieşti. Singurul moment în care tânărul Wade Watts – personajul principal – (şi întreaga societate) se simte cu adevărat bine este cel în care este conectat la utopia virtuală cunoscută sub numele de OASIS. Evadarea din cotidian se face prin intermediul căştilor VR – care oferă o posibilitate infinită, plină de experienţe virtuale, în care oamenii se pot răsfăţa cu o mulțime de lucruri, de la meciuri de box și striptease în şampanie, până la escaladarea muntelui Everest împreună cu Batman. Interesant, nu? În momentul în care creatorul OASIS-ului moare, lansează o provocare pentru toţi utilizatorii: găsirea Oului de Paşte, oferind întreaga avere celui care îl va găsi. Când Wade se loveşte de primul indiciu, el devine înconjurat de jucători dispuşi să facă orice, chiar să omoare pentru premiul final.
Încerc să mă opresc aici, pentru a nu dezvălui prea mult din esenţa filmului și vă las pe voi să descoperiți prin ce aventuri trebuie să treacă personajele.

Efectele speciale sunt foarte fain făcute și se văd excelent în format IMAX 3D, filmul are multă acţiune şi este surprinzător de distractiv.

Ce-i clar este că Spielberg a creat un film captivant (o fantezie despre respingerea fanteziei), care te va ţine cu sufletul la gură pe întrega durată a celor 2 ore.” Gabi C.

Ready Player One: Să înceapă jocul 2018

Ce ziceți, v-a făcut curioși Gabi? Trebuie să știți că filmul rulează deja la cinema și puteți să vă rezervați biletele online.

Îmi pare extrem de rău că nu am apucat să văd filmul, dar uneori copiii te țin acasă cu orice preț 🙂 .

Promit însă că-l voi vedea cât de curând.

Cine vine cu mine?

E mai fun să vezi filmele alături de prieteni?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.