reviste iulie 2018

Cei ce mă cunosc știu că sunt fan reviste (din acelea pentru femei, în care există foarte multă reclamă și foarte puțin conținut 🙂 ) și mai știu că de-a lungul anilor am avut ocazia să testez mai multe produse, produse pe care le achiziționam împreună cu revistele pentru femei.

Am testat produse cosmetice, accesorii, am citit cărți și multe altele.

În luna iulie, la chioșcurile de ziare, găsit 3 reviste care merită cumpărate, cel puțin pentru produsele cadou pe care le conțin.

Să le luăm pe rând!
Revista Unica vă oferă o cremă Ivatherm Aquafil Hydra Light în mărime normală ( adică la 30 ml ) la prețul de 14,99 lei .

După părerea mea este o afacere foarte bună deoarece dacă vreți să cumpărați crema din magazin o găsiți cu siguranță la un preț mult mai mare. Aici spre exemplu prețul de vânzasre este de 73,50 lei.

În plus Inna, Andreea Esca și multe alte celebrități vă oferă sfaturi despre viață, frumusețe șio stil/

cadou IvathermRevista Avantaje vă oferă un produs solar de la Gerovital la prețul de 12,99 lei.

Eu am achiziționat o loțiune spray după plajă , dar poate că mai sunt și alte produse. ( anul trecut am primit un astfel de spray și chiar mi-a plăcut)

În plus puteți citi despre persoanele pasiv-agresive și puteți încerca să gătiți una din rețetele prezente în revistă.

cadou Gerovital

 

Revista Viva costă 13,99 lei și se vinde împreună cu un apa termală Ivatherm, doar că eu am primit un produs de la Yves Rocher 🙂 ( ori este o greșeală de tipar, ori sponsorul a renunțat, ori…)

Mi-ar fi plăcut mai mult să primesc o apă termală, dar am cumpărat revista pentru apa micelară Hydra Vegetal de la Yves Rocher 🙂 .

Dacă alegeți să cumpărați apa micelară direct din magazin o veți face la prețul de 29 de lei, deci ieșiți în avantaj cumpărând-o alături de revistă.

cadou

De cumpărat le-am cumpărat.

Acum urmează să le testez și să vă povestesc despre ele.

Voi ce alte produse ați mai achiziționat împreună cu revistele de pe pipață?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.