service auto

Să facem bine, ca să nu fie rău

Bineînțeles că a venit momentul să bag mașina în service, pentru un control de rutină: frâne, bucșe, ș.a.m.d. Nu intru în detalii deoarece v-am mai spus într-un articol anterior că nu mă pricep la mașini. 🙂 Pentru mine mașina este un obiect, foarte util, care mă duce din punctul A în punctul B. Dacă ceva nu funcționează cum trebuie, sau trebuie schimbate anumite componente, sau poate uleiul de motor, apelez la cineva care se pricepe.
Și pentru că intenționez să fac destul de mulți km cu mașina în perioada următoare, este important să verific ca totul să fie ok.

Știam că este timpul să-mi fac revizia la mașină, să schimb filtrele și uleiul de motor și vroiam, în plus, să mă asigur că mașina este în stare bună pentru a putea pleca cu ea la drum.

Unde merg cu mașina în service? La un băiat, Bogdan, care are service-ul în zona Modern.

Bogdan mi-a fost recomandat de către colegul meu de lucru, Alex. Aveam o problemă, cu ABS-ul la mașina mea în acea perioadă ( mai precis: cică nu mai funcționa 🙁 ) și Alex a descoperit de fapt că erau niște fire de contact desprinse. El mi-a spus că merge de mulți ani la Bogdan, că el își cumpără piesele ( bine, bine – el se pricepe, nu ca mine 😛 ) și Bogdan doar i le montează. Și am început să merg și eu cu mașina mea la Bogdan.
Și am fost mulțumită. Și a trecut 1 an de atunci și încă îmi duc mașina la el.

vrei sa lucrezi de acasa?
job online

Până să ajung la Bogdan am încercat tot felul de service-uri autorizate sau nu. La unele nu am mai mers din cauza oamenilor care lucrau acolo ( mergeam cu o problemă și ieșeam cu mai multe și uneori nu știu cum se făcea, dar plăteam un serviciu pe care nici măcar nu-l primeam).  La alții n-am mai mers deoarece erau exagerat de scumpi și niciodată nu aveau timp de mașina mea( un schimb de ulei cu filtre mă costa peste 900 lei 🙁 )

Prețurile pe care le are Bogdan sunt decente. Un schimb de ulei cu toate filtrele ( + uleiul de motor ) +verificarea frânelor, a bucșelor +o mică reparație la sistemul de spălat geamul din spatele mașinii, mă costă în jur de 480 lei. Și mi se pare decent. Nu mă văd făcând acest lucru niciodată ( nici dacă aș știi, nici dacă aș avea timp )!

Vorbind cu colegii mei din birou, cică ar fi cam scump, dar nu atât de scump ca la alte service-uri. Dar până acum nu am avut probleme cu mașina și dacă am dus-o ca să-mi schimbe ceva, sigur acel lucru s-a făcut.

Voi unde mergeți pentru a vă schimba uleiul de motor?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.