vipoo

Pe la începutul toamnei am primit spre testare 3 produse care promiteau că rețin mirosurile neplăcute în vasul de toaletă  🙂 .

Publicată de AirWick Romania pe Miercuri, 25 Iulie 2018

Produsele le-am primit gratuit de la BuzzStore în colaborare cu AirWick România.

Am aplicat la campania lor și am fost acceptată.

Dacă și voi doriți să participați la testarea anumitor produse, vă recomand să vă înscrieți pe acest site, să urmăriți campaniile lor și de fiecare dată când există vreo campanie de testare care să vă fie pe plac  și să rezoneze cu voi, să aplicați la ei completând cererea de înscriere aferentă.

Eu așa am făcut și pot spune că am participat gratuit la multe testări de produse.

Revenind la spray-urile de la AirWick, pot spune că am aplicat la această campanie de testare deoarece mi s-a părut interesantă reclama și chiar doream să verific dacă merită sau nu să cumperi un astfel de produs.

Întrebarea pe care mi-am adresat-o atunci a fost:

  • Oare acest produs chiar reține mirosurile neplăcute sau este vorba despre o excelentă campanie de marketing?

Știu că și voi vă întrebați acest lucru, mai ales că prețul produsului este puțin peste 20 de lei, așa că vă invit să citiți mai departe 🙂 .

Pentru a verifica eficacitatea produsului l-am testat atât eu cât și familia mea și l-am dus și la lucru pentru a fi testat și de către colegii mei.

Spre deosebire de celelalte produse de pe piață care se folosesc după ce ați făcut treaba mare 🙂 , spray-urile de la V.I.Poo se folosesc înainte de a merge să vă ușurați 😛 .

Adică înainte de a vă așeza pe W.C. dați de 2 ori cu spray-ul preferat în vasul toaletei, iar  V.I.Poo creează o peliculă deasupra apei ce înlătură mirosurile neplăcute și le împiedică iasă afară din WC.

 

Sa testam daca functioneaza #buzzVIPoo

Publicată de Emilia Vâtca pe Marţi, 6 Noiembrie 2018

Dar dacă cumva uitați să folosiți spray-ul înainte de a face poo, veți putea să-l folosiți liniștiți și după, spun eu, deoarece acesta funcționează ca un odorizant.

De unde știu? Păi, eu am fost obișnuită să folosesc astfel de spray-uri fix după ce îmi goleam intestinele ( de ce oare ne este ciudat să spunem că mergem să ne căcăm 😀 ?) și de cele mai multe ori uitam că trebuie să-l folosesc înainte.

Cu timpul am învățat că V.I.Poo se folosește înainte 🙂 , dar l-am folosit cu succes și după.

Produsele pe care le-am testat, cu uleiuri esențiale de lavandă, lămâie sau cu miros fresh, sunt mici ca și dimensiune  (le puteți lua chiar și în poșetă sau în geantă), dar  în ciuda ambalajului mic se pot folosi până la aproximativ 300 de pulverizări ( adică puteți merge de aproximativ 150 de ori la W.C. și veți fi liniștiți că lăsați un miros fain în urma voastră 😛 )

Dar ce se întâmplă cu mirosurile neplăcute care se emană atunci când faci treaba mare? Pentru că acestea nu merg împreună cu căcăciosul în vasul de toaletă?

Părerea mea este că aceste mirosuri sunt acoperite de către parfumul spray-ului , la fel ca și mirosurile emanate de către căcăcios.

N-am auzit niciunde că mirosurile neplăcute sunt atrase în vasul de toaletă (ca o mână magică ce le prinde și le târăște cu succes în interiorul vasului de toaletă 🙂 ) și ele ajung să nu se mai împrăștie în toaletă 🙂 .

Faină reclamă au făcut cei de la AirWick, dar, părerea mea este că, spray-urile de la V.I.Poo sunt ca oricare alt odorizant de toaletă. Mirosul emanat de ele este chiar fain și doar pentru acest miros merită să plătiți banii.

Așadar, dacă vreți să nu vă mai simțiți ciudat atunci când mergeți la toaletă, luați cu voi unul dintre spray-urile de AirWick.

Nu vă va mai pica fața atunci când cineva va intra după voi în toaletă și chiar va mirosi fain în baie după ce vă faceți nevoile.

Care dintre cele trei mirosuri este mai fain?

Mie cel mai mult mi-a plăcut odorizantul de toaletă Air Wick VIPoo Fresh, dar și celelalte miros bine.

Încercați-le și spuneți-mi și mie cum vi se pare acest produs!

V-am pupat :-*

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.