Gerovital

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Balul Bobocilor.

Covorul roșu, lumina reflectoarelor, fotografii, rochiile lungi sau scurte de gală și fracurile, o sală enormă decorată festiv, multă forfotă și muzică de discotecă ce răsună din boxele mari amplasate în colțurile sălii sunt doar câteva cuvinte cheie atunci când aducem vorba de un bal.

Și pentru că anul acesta va fi primul bal la care vei participa în calitate de student, este important să strălucești. Acest bal va rămâne în istorie ca fiind primul, cel mai important bal al bobocilor.

Tu, un boboc fresh, vrei să participi la bal, dar ai o mică problemă: ți-au apărut câteva coșuri de mai mare frumusețea. Ai marele noroc că nu este mâine balul, căci dacă ar fi, probabil nu ai mai participa, sau mai rău ai încerca să-ți acoperi coșurile și probabil ai face mai mult rău decât bine.
Totuși trebuie să faci ceva!

Cum o să te mai pozezi tu lângă colegii tăi? Cum o să-ți mai faci tu selfie în haine de gală?

Uitându-mă cu atenție la tenul tău mi-am dat seama imediat cum îi pot reda FARMECul.

Pentru o piele frumoasă, fără coșuri, tu, tinere, trebuie să alegi  produse eficiente, create de specialiști.

Eu ți le recomand pe cele din gama Gerovital Stop Acnee. Produsele din această gamă se adresează persoanelor de peste 16 ani cu tenul gras, mixt sau acneic. Farmec promite că produsele sale au o bună toleranță și compatibilitate cu pielea. Mai mult decât atât, și aici nu trebuie să confirme Farmec cu nimic, căci o spun din proprie experiență, folosind produsele Farmec pielea se simte foarte bine deoarece ea este curățată blând și hidratată optim. În plus, produsele lor nu conțin parabeni, conservanți sau alte ingrediente dăunătoare pielii.

Ce este important pentru tine să știi este că trebuie să-ți faci un ritual  în fiecare dimineață și seară și să-ți cureți tenul, să-l hidratezi și să-i redai strălucirea și apoi, la nevoie, să aplici produse pentru a ascunde anumite imperfecțiuni.

Farmec

Folosește în mod regulat dimineața și seara, pe fața umedă, o cantitate mică de Gel spumant purifiant, evitând zona ochilor și a gurii. Acesta asigură spălarea blândă și eficientă a feței fără a usca pielea. Acidul salicilic ajută la eliberarea porilor, iar vitamina E asigură nutrienții necesari pentru o piele sănătoasă.

O dată pe săptămână aplică o mască exfoliantă, ce are la bază principiile active Ac.Net™ și extractul de ceai verde. Masca film purificatoare îndepărtează celulele moarte și ajută la deblocarea porilor. Pe zona cu puncte negre poți alege să aplici, până la de două ori pe săptămână, Benzile curățare puncte negre. Vei vedea rezultate miraculoase.

După curățarea  tenului cu produsele specifice tenului tău, poți trece la cel de-al doilea pas din schema de tratament și anume la îngrijirea acestuia folosind Crema-gel Sebum control și Crema ultra-activă.

Gerovital Acnee Stop

Pentru ultimul pas, cel de mascare, îți recomand  să folosești Crema CC Matifiantă. Aplic-o punctat doar pe zonele cu probleme și vei reduce micile imperfecțiuni ale pielii.

Urmând acești trei pași simpli, în doar câteva săptămâni tenul tău va fi de nerecunoscut. Vei avea un ten perfect, fără coșuri, curat și hidratat.

Și-mi vei mulțumi că în pozele pe care le vei urca pe Facebook, fața ta va fi curată, luminoasă și va radia de fericire.

 

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2017 – Proba nr. 4

Related Posts

One thought on “Selfie cu FARMEC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.