Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi – review

Și a venit momentul mult așteptat: al optulea film Star Wars a fost lansat și în România.

L-am văzut și eu la Cinema City IMAX 3D și pot spune că am stat cu ochii lipiți pe ecran pe tot parcursul filmului și am strâns pumnii în câteva momente tensionate.

“Star Wars: The Last Jedi” continuă povestea exact de unde a rămas precedentul film, “The Force Awakens”. Aşadar vedem strădaniile rebelilor de a scăpa din gheara “First Order” şi vedem ce se va întâmpla cu Rey după întâlnirea cu Luke Skywalker.
Părerea mea este că scenele de acțiune sunt foarte bine realizate. Povestea nu este tot timpul perfectă, dar efectele speciale sunt extraordinare.

Daisy Ridley dovedeşte din nou că a fost alegerea perfectă pentru rolul Rey şi este absolut fantastică în film. Din punctul meu de vedere, acelaşi lucru poate fi spus şi despre Adam Driver pentru rolul Kylo Ren.

De asemenea, Carrie Fisher, în rolul Leiei, este foarte bună, iar regizorul şi producătorii au ales un mod foarte bun de a-i aduce un omagiu şi cred că este un mod excelent de a rămâne în memoria oamenilor. Îndrăgita actriță a decedat pe 27 decembrie 2016, dar se pare că reușise până la momentul respectiv să încheie filmările pentru scenele sale din The Last Jedi.
Nu vreau să comentez mai multe despre poveste. Vă invit să vedeți filmul în format IMAX pentru a beneficia la maxim de calitatea sunetului și al imaginii și pentru a trăi toate scenele de luptă .

Star Wars: The Last Jedi va ajunge în cinematografe pe 15 decembrie, dar ar trebui să te grăbești să îți rezervi bilete la acest film, deoarece multe sunt deja rezervate.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.