Answear

O văd în fiecare dimineață atunci când deschid larg geamul pentru a aerisi în casă.

Astăzi însă pare mai somnoroasă și mai posomorâtă ca altădată. Mă uit mai atentă la ea și realizez că plânge. Plânge încet, încet, cu lacrimi mici și dese. E tristă astăzi. E tristă, iar soarele se ascunde după nori pentru a nu o supăra și mai tare.

Calcă încet, timid, pe frunzele galben-roșiatice tocmai căzute din copaci și tresare în momentul în care un vânticel răcoros îi face eșarfa cu motive decorative să se legene liniștit.

answear

Te întrebi cum este îmbrăcată astăzi?

Poartă un palton roșu, drept, din material neted, iar sub acesta se poate observa un pulover alb, dintr-un material fin. Poartă roșu deoarece este oficial: roșul este una dintre culorile Toamnei 2017!

palton

Astăzi și-a asortat paltonul de damă elegant cu o pereche de ghete din piele, tot de culoare roșie.

Answear

Cred că atât paltonul cât și ghetele și le-a achiziționat de pe  site-ul Answear, deoarece acolo găsești o gamă variată de produse de îmbrăcăminte  și încălțăminte de calitate, inclusiv pentru cei super pretențioși,așa cum este și ea.

La un moment dat tresare. Observă cum florile din grădină stau aplecate sub greutatea brumei și-și aruncă privirea în grădină.

O văd zâmbind.
Cu podul palmei își șterge lacrimile și se îndreaptă cu pași timizi spre merii încărcați din spatele grădinii.

Nu o deranjează bruma , deoarece are ghete din piele în care nu intră apa, iar blugii de culoarea cerului mohorât sunt de calitate.

O văd cum se înseninează la față când vede bogăția din grădină, iar soarele  își face curaj și-și arată cu sfială câteva raze.

Afară s-a mai încălzit.

Așa că doamna Toamnă, căci despre ea este vorba, își da jos paltonul de damă elegant, îl așează pe iarba umedă și se așează și ea pentru a-și admira munca.

Este mulțumită de ce a realizat.

Își desface din coadă părul de culoare arămie, se întinde pe iarbă, închide ochii și se lasă pradă visului.

Știu, este melancolică, pretențioasă, uneori vulcanică, dar este anotimpul de care toți ne bucurăm. Este anotimpul pe care eu îl iubesc, deoarece mă reprezintă.

La fel ca și ea, și eu sunt super pretențioasă atunci când vine vorba de produsele de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pe care mi le cumpăr. Dar știu că există întotdeauna un magazin online care nu mă dezamăgește.

 

Articolul “Super Pretențioasă” este prima probă în cadrul competiției Super Blog 2017.

Imaginile aparțin site-ului https://answear.ro .

Related Posts

One thought on “Super Pretențioasă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.