Terminator Dark Fate

Când am primit invitația la acest film nu știam dacă să o onorez sau nu, deoarece ultimul Terminator nu a fost prea pe gustul meu. Pura curiozitate de a-l vedea pe Arnold Schwarzenegger jucând încă o dată în Terminator, m-a făcut totuși să accept invitația de a vedea filmul, miercuri seara la CinemaCity sala IMAX.
Povestea filmului este aceea cunoscută: un terminator din viitor aterizează în prezent și încearcă să omoare un viitor lider al rezistenței, iar “victima” e apărată de un super-soldat din viitor. Nimic nou, nu-i așa?

Nouă poate fii ideea că în prim-plan să nu mai fie doar personajele masculine ci și cele feminine (care după părerea mea nu au jucat excelent) și acel “ I’ll be back” pe care nu-l vom mai auzi vreodată spus de către Arnold..

Terminator

Acțiune este din plin, efecte speciale, la fel. Dar parcă a lipsit ceva.

Nu este un film rău, nu mă înțelegeți greșit, este un film pe care vi-l recomand să-l vizionați împreună cu pritenii, într-o sală mare, gen IMAX, deoarece chiar se văd fain scenele de luptă.

Dar, după părerea mea este un film care-și merită nota de pe IMDB.

Sunt curioasă de părerea voastră după ce-l veți vedea la cinema. ( puteți să-mi trimiteți mesaj sau să scrieți în comentarii)

V-am pupat

:-*

 

Related Posts

One thought on “Terminator: Dark Fate – Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.