Daf Junior Sport

Prima sală de sport care a ajuns sub lupa mea 🙂 este Daf Junior Sport, din comuna Giroc.

Deschisă în cadrul complexului Daf Junior, acolo unde se mănâncă bine, dar stai uneori cu orele până îți vine mâncarea, sala de sport Daf Junior este relativ nou deschisă (sau așa știu eu).

Complexul de sport Daf Junior Sport cuprinde momentan un teren de minifotbal și o sală de fitness. Am scris momentan, deoarece pe site am găsit că se lucrează la 4 săli de squash 🙂 . ( iubitorii acestui sport vor fi extrem de încântați!)

Am fost curioasă cum este această sală, așa că a fost prima sală de sport pe care am vizitat-o cu scopul de a scrie despre ea . Să nu mă înțelegeți greșit: NIMENI nu a știut că eu vin pentru a face acest lucru. Am mers pur și simplu la sală, ca un om obișnuit care vrea să tragă de fiare sau dorește să ia parte la niște clase de aerobic/tae-bo ș.a.m.d.

Am mers să alerg pe bandă și în același timp să analizez condițiile de care puteți beneficia atunci când alegeți ca Daf  să fie sala de sport unde să faceți mișcare.

Nu vreau să intru în discuții referitoare la importanța mișcării.

Știu că orice aș spune, orice argumente v-aș oferi, veți face tot ceea ce vreți voi.

Dacă vreți să faceți sport, veți face. Dacă nu, veți găsi scuze 🙂
Așadar, într-o zi de marți, pe la ora 20, am plecat spre comuna Giroc. M-am dus cu mașina deoarece eu locuiesc momentan în Timișoara și este puțin cam mult de mers pe jos până în Giroc. ( oare este un minus acest lucru 🤔?)

După ce am parcat mașina am trecut prin tot complexul Daf Junior deoarece nu am văzut semnele care indicau unde este această sală. ( adică ele sunt, dar nu sunt suficient de bine luminate… ).

Am găsit sala de fitness după vreo 5 minute de căutat, dar am găsit-o până la urmă 🙂 .

Fetele de la recepție au fost tare drăguțe. În plus erau slăbuțe- și eu zic că acest lucru este foarte important mai ales dacă lucrezi la o sală de fitness-, m-au primit cu zâmbetul pe buze și au fost foarte amabile. Fiind prima dată la această sală, mi-au dat să completez o fisă de înscriere și să semnez probabil un regulament (🤔 cine credeți că l-a citit? ) . Apoi mi-au arătat unde este vestiarul și sala de sport.

De aici încolo, a fost treaba mea.

Am mers la vestiar, m-am schimbat și m-am pregătit să merg să alerg pe bandă.

Dar înainte de a face sport am aruncat o privire prin vestiar, pe la dușuri, prin baie.

În vestiar, foarte curat și frumos. Mobilierul era nou; pe jos nu era păr (un mare plus), la dușuri era curat, iar în baie era lună și bec. (aveai și săpun lichid și gel de duș și hârtie igienică).

Și nu exagerez deloc!!

Chiar mi-a plăcut ce am văzut.

Era aerisit și nu mirosea a transpirație (da, în anumite săli din Timișoara miroase rău a transpirație, aerul este închis și, mai pe direct: pute 🙁 ).

Sala de forță nu este foarte mare, dar are suficiente aparate pentru a-ți face antrenamentul. În plus, dacă ai nevoie, am văzut doi băieți, antrenori 🙂 , care îți pot oferi sfaturi. (nu am avut nevoie, dar este bine de știut că există 🙂 .

Sala era destul de plină la orele 20 atunci când am ajus și eu, dar nu am avut acea senzație de sufocare. Este loc suficient ca să-ți faci exercițiile, să alergi pe bandă, să pedalezi pe bicicletă. Iar sala de aerobic era separat de sala de forță.

Aparatele sunt în stare foarte bună și chiar dacă nu sunt foarte multe, nu trebuie să aștepți prea mult timp pentru a ajunge să poți să le folosești.

La Daf Junior Sport am ales să alerg pe bandă 30 de minute și să fiu atentă la ceilalți 🙂 ( să-mi clătesc ochii? :))

M-am uitat la ceilelalte persoane care se antrenau ( dar nu m-am uitat insistent 😛 , deci nu consider că i-am făcut să se simtă prost), am alergat muuult ( zic eu 😛 ) și am analizat sala de sport.

Am observat că sunt prosoape de unică folosință la discreție și acest lucru m-a bucurat mult.

Știu că existența prosopului personal este un must have ( și da, TREBUIE să aveți prosopul vostru pentru a-l pune pe aparate, pentru a vă șterge de sudoare. Cum te-ai simți dacă te-ai așeza pe un aparat și acesta ar fi ud?… câh ), dar este fain să știi că dacă ai nevoie poți folosi gratuit prosoape de hârtie de unică folosință, prosoape ce pot fi găsite pe marginea sălii. Un mare plus ar fi fost să existe și aparate cu apă 🙂 , dar nu sunt.

Nu am participat la clase, dar am aflat că pentru a participa, trebuie să vă faceți o programare înainte. (adică cu cel 4-6 ore înainte).

Cât costă?

Eu zic că  prețul este unul rezonabil. Dar mai bine hotărâți voi acest lucru și vă uitați pe pagina lor de Facebook.

În concluzie, Daf Junior Sport este pe placul meu. Cu siguranță voi mai reveni!

Fă-ți abonament la o sală de fitness dotată. #BeFit alături de profesioniști.

Publicată de Daf Junior Sport pe Miercuri, 8 August 2018

Dacă și voi ați fost la Daf Junior Sport, aștept să-mi scrieți în comentarii cum vi s-a părut. De ce ați ales această sală, ce vă place și ce nu vă place la Daf.

V-am pupat :-*

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.