iWhite 2 Instant

iWhite 2 – zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe?

Săptămâna trecută am primit spre testare de la BUZZStore si Sensiblu un kit profesional de albire  a dinților: iWhite 2 Instant

Puțin reticentă, dar în același timp curioasă, am decis să le acord o șansă, deoarece iWhite2 Instant (disponibil și în farmaciile Sensiblu) promitea că nu conține  peroxid de hidrogen (apă oxigenată), substanță care în anumite cantități poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dinților și al gingiilor.
Iată ce cuprindea kit-ul primit cadou:

Ce trebuia să fac?

Timp de 5 zile să folosesc cele 10 benzi care conțin gel activ pentru albirea dinților, să mă spăl pe dinți cu pasta de dinți iWhite și bineînțeles să folosesc apa de gură iWhite. La sfârșitul celor 5 zile dinții mei trebuiau să fie mai albi cu până la 8 nuanțe.

Ce am constatat?

  • pasta de dinți are un gust plăcut mentolat, puțin dulceag
  • cele 10 benzi din silicon sunt puțin incomod de folosit (mă bucur că trebuia să stau doar 20 de minute cu ele)
  • gelul activ de albire al dinților se întindea destul de ușor pe dinți (pe ambele părți ale dinților), dar după 20 de minute era cam greu de scos de pe dinți. Pentru a-l da jos de pe dinți a trebuit să folosesc scobitori 🙁
  • după prima zi de folosire a kit-ului, am simțit o senzație de durere de dinți (probabil că dinții mei au devenit  puțin sensibili).
  • după 5 zile de folosire a kit-ului iWhite 2 Instant  dinții mei erau aproape la fel de albi (cred ca s-au albit foarte, foarte puțin)
iWhite 2 Instant
iWhite 2 Instant

La mine nu a funcționat. Dar poate la voi va funcționa. Este foarte posibil ca după un astfel de tratament de albire, dinții voștri să fie mult mai albi.
Merită să încercați!

Prețul de achiziționare al kit-ului de albire a dinților este accesibil (aproximativ 130 lei este kitul de albire iWhite 2 Instant ) și avantajul este că nu distruge smalțul dinților.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.