pizza

Tare m-am bucurat când am auzit că  pot comanda  acasă una dintre cele mai bune pizza din oraș și că o pot plăti cu cardul. Da, curierul vine cu un POS și eu achit comanda mea folosind acel POS, direct în fața ușii mele. NU, nu plătesc online; de fapt de la ultimele comenzi făcute la eMag cu livrare la domiciliu, am evitat să mai plătesc în avans comenzile plasate online.

De ce m-am gândit să scriu despre acest subiect? Deoarece eu sunt o persoană care nu are bani cash niciodată la ea. Știu că nu e bine, dar asta e. Eu aleg plata cu cardul în 90%  din situații. Dacă s-ar putea, aș plăti chiar și cheltuielile de la bloc folosind ordinul de plată sau folosind cardul bancar, dar acesta este un alt subiect de discutat. În 9% dintre situații e musai sa scot bani cash, iar in 1% mă descurc cum pot 🙂 .
Și pentru că bineînteles mi se mai face foame uneori și/sau nu am chef de gătit, iar copiii vor sa mănânce ceva bun și în acele momente aleg să comand pizza sau salate delicioase de la o pizzerie din Timisoara.  Am norocul că stau într-o zonă în care există cel puțin o pizzerie bună, italiană, unde mai aleg să ies împreună cu copiii. Dar nu tot timpul este ușor acest lucru. Așa că, în momentele în care ieșitul din casă cu doi copii este mai dificil, aleg să comand acasă și să plătesc cu cardul bancar.

Iar pentru mine acest serviciu este super util.

Să merg până la un bancomat nu este extraordinar de greu, dar dacă se poate să nu merg, de ce să nu aleg această soluție ? 🙂

Și în plus, nu mai trebuie să mă prefac că am fix suma de bani necesară pentru a plăti comanda, nu mai sunt obligată să aștept rest de la curier, dacă vreau să las ciubuc, o fac, dacă nu, nu; pizza este super bună și întotdeauna am primit-o caldă.

Și mi s-a întâmplat să primesc și un desert, gratuit, din partea casei .

Așadar, dacă vă apucă foamea și nu aveți decât cardul bancar la voi ( bineînțeles cu bani 🙂 ), încercați o pizza sau o salată și un desert de la ei și sunt convinsă că veți mai comanda de la Pulcinella.

Preferatele mele sunt: Ripiena, Mexicana si Panna Cotta.

Pulcinella

Poftă bună!

:-*

 

PS: acest articol nu este sponsorizat

Related Posts

2 thoughts on “Comanzi acasă, plătești cu cardul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.