Cum te pregătești de festival vara aceasta?

Experiența unui festival este unică pentru fiecare persoană în parte. Un festival nu poate avea succesul mult dorit fără muzică și oameni, așa cum nici tu nu te poți distra exact cum îți dorești, fără să te simți bine în pielea ta.


Iată câteva sfaturi pentru a te pregăti de festival și pentru a fi mai încrezătoare în tine.

Îmbrăcămintea adecvată                             

Îmbrăcămintea de festival este tot mai nonconformistă, așa că îți poți da frâu liber imaginației. Dacă ai piese vestimentare pe care ai vrut să le porți, însă nu știai unde, acum e ocazia. Cele mai frecvente piese vestimentare văzute la festival sunt: rochiile decupate, rochiile tip tricou/oversize, pantalonii scurți de piele, fustele de blugi, ciocatele, ghetele cu platformă, pălăriile, topurile scurte, curelele mari și nu în ultimul rând, accesoriile(lănțișoare, cercei etc.).

Știm cât de important este să arați cool la un festival, atât pentru pozele pe care le vei urca pe Social Media, cât și pentru a te simți bine în pielea ta și pentru a-ți da un impuls de încredere.

seotimisoara

Machiajul specific de festival


Dacă ești în pană idei sau vrei putină inspirație, specialiștii în materie de make-up recomandă un machiaj de festival în culori cât mai evidențiate. La palete machiaj este bine să optezi pentru culori metalice, cum ar fi bronz sau auriu și pentru clasicii smokey eyes.

Nu uita de eyeliner, cu care poți exersa diferite modele de la liniile trasate, la punctulețe, inimioare și alte forme care îți scot look-ul din anonimat. Pentru a completa machiajul, ia-ți rujurile stridente și bucură-te de aspectul obținut.

Manichiura colorată


Dacă nu știi cum să-ți faci unghiile pentru un festival, iată câteva idei pe care le poți realiza fie singură, fie la salon. Dacă îți realizezi manichiura acasă, poți apela la produsele profesionale de la Sensopro. Vei putea alege dintr-o selecție variată de culori cu efecte speciale, glitter și multe alte exemplare.

În cazul în care vei merge la salon, îi poți spune specialistului că îți dorești o manichiură colorată, monocromă, rock sau alte modele tipice de festival.

Starea de spirit pozitivă

La final, vorbim despre cel mai important aspect, starea de spirit. Ai grijă să menții un stil de viață sănătos și înainte și după terminarea festivalului. Acest lucru înseamnă că este recomandat să faci sport, să mănânci sănătos, să te odihnești cât ai nevoie, să te hidratezi bine și cel mai important lucru: să te pregătești de distracție!

Ia-ți gașca de prieteni, imortalizează momentele preferate și fredonează versurile melodiilor pe care le îndrăgești. Aranjează-te exact așa cum îți dorești, simte-te bine în pielea ta și cu siguranță vei trăi clipe de neuitat!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.