Future Trip

Future Trip- schimbarea revoluționară a industriei organizării de evenimente

Știm cu toții că tehnologia evoluează pe zi ce trece, iar oamenii se schimbă, la fel și nevoile lor. Aceștia vor alege mereu acei promoteri care vor oferi ceva nou, ceva care ține pasul cu era în care trăim. Evenimentele muzicale trebuie să le ofere oamenilor experiențe memorabile, care să îi facă dornici să se reîntoarcă și să își dorească să împărtășească cu cei dragi.

Future Trip este un proiect românesc, un brand nou de evenimente care își propune să le ofere participanților de la evenimentele sale trăiri de neuitat. Acesta își dorește să se ridice la așteptările celor din jur și a decis să introducă o schimbare revoluționară în industria organizării de evenimente. 

Future Trip își dorește să întărească legăturile dintre tehnologia blockchain și industria de entertainment. Acest nou brand de evenimente își propune să lanseze 1000 de NFT-uri care să ofere posesorilor de token-uri nonfungibile intrări la evenimente muzicale exclusiviste. Un prim astfel de eveniment va avea loc la Timișoara, în perioada 24-26 iunie, iar artiștii invitați sunt Stella Bossi pentru prima data în Romania, Nusha, Anna Tur, Alex kennon, JUST2, DU MAD și mulți alții. 

Un lucru extrem de interesant este modul în care participanții de la evenimentele organizate de Future Trip își pot achiziționa biletele, își pot programa întâlnirile cu DJ-ii lor preferați, le pot achiziționa merch-ul sau accesul la anumite seturi înregistrate de la evenimente.

Toate lucrurile menționate mai sus vor fi posibile dacă veți achiziționa un NFT. Într-o lume în care îți poți cumpăra aproape orice îți trece prin minte cu un NFT, Future Trip a decis să țină pasul cu cele mai noi tehnologii și să le ofere oamenilor o experiență muzicală unică. Clienții vor avea puse la dispoziție multiple colecții de NFT, de către Future Trip, pentru ca aceștia să își poată alege ceea ce li se potrivește mai bine.  NFT-urile puse la dispoziție pot oferi de la beneficii de bază, necesare fiecărui participant, până la beneficii high-class, menite să ofere adevărate experiențe VIP.

Cu Future Trip va fi posibil cam tot ceea ce vă puteți imagina, veți putea experimenta diverse genuri muzicale electronice, în diferite locații, cu configurații diferite, totul prin achiziționarea unui NFT. Atât de simplu este, achiziționați un NFT și participați la eveniment, fără a vă face griji cu privire la cheltuieli suplimentare deoarece veți primi ceea ce ați ales de la început.

Pe lângă beneficiile pe care le are fiecare NFT pe care îl achiziționați, implicarea voastră, a comunității, va fi foarte importantă în alegerea proiectelor non-profit către care vor merge 5% din încasări și 10% din royalties.  Pe lângă acest aspect important, sistemul Cashless Eco-Friendly și ecosistemul Party To Earn vor face ca Future Trip să fie cea mai inedită aventură a ta, una în care poți petrece și te poți implica, în același timp.

Prin intermediul ecosistemului PARTY-TO-EARN, participanții vor avea posibilitatea să petreacă și virtual, în Metaverse. Metaverse este o lume virtuală care prin intermediul realității virtuale, realității augumentate, a câtorva concepte de social media și a tehnologiei blockchain, creează spații de interacțiune virtuală, care seamănă cu lumea reală. Cei care își vor crea evenimente în Metaverse vor avea parte de câștiguri financiare în funcție de numărul de participanți și de timpul pe care participanții îl vor petrece la evenimentul lor. Pe lângă câștigul financiar, participanții mai pot câștiga și recunoaștere în cadrul comunității.

Future Trip pune pe primul loc nevoile clienților și își doresc ca aceștia să le înțeleag lumea, atât fizic, cât și metaforic, încă de la început pentru a se putea pune bazele unei comunități cu valori și dorințe comune, un spațiu destinat relaxării, unde distracția își are propriul motto.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul organizat de Future Trip, puteți să urmăriți Future Trip pe rețelele de socializare.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.