Cum a fost la Poiana Mărului de Revelion

Am sărbătorit trecerea în noul an cu prietenii, la Cabana Grecea din Poiana Mărului.

Noi, împreună cu alte 6 familii, am închiriat toată Cabana Grecea şi am optat pentru a avea asigurate toate mesele. Prețul pe noapte a fost puțin cam ridicat – 500 lei pe noapte/cameră în sistem all inclusive 🙂 -, dar dacă mă uit înapoi la tot ce ne-au oferit, a meritat fiecare ban pe care l-am dat.

Cabana are 6 camere, fiecare cu baia ei, o sufragerie mare şi o bucătărie complet utilată.  Ce nu mi-a plăcut este faptul că pereții dintre camere sunt foarte subțiri și se auzea fiecare sunet pe care-l făceai. (să nu mai vorbesc despre cum s-a auzit muzica de revelion 🙁 ).
Cabana Grecea

Afară este o curte mare, frumos amenajată, cu balansoar, măsuță și scăunele din lemn, un foișor foarte fain cu gratar și mult spațiu liber pentru zbenguit 🙂 .

Poiana Marului

 

Din păcate Poiana Mărului pare un sat cam părăsit, cu cabane azvârlite colo-colo. Noroc cu peisajul care este foarte frumos și vremea pe care am prins-o (foarte mult soare, care mai domolea puțin din gerul iernii și suficientă zăpadă pentru a ne da pe sanie) .


 

Cum am ajuns la Poiana Mărului? Din Timișoara am luat-o spre Oțelu Roșu, apoi la dreapta spre Mărul. Drumul până la Oțelu Roșu a fost foarte ok. Dar de la Oțelu, până la Poiana Mărului a fost însă foarte, foarte prost. Plin de gheață, gropi și zăpadă.

N-a văzut drumul acela roată de mașină de dezăpezit 🙁 și probabil nici nu va vedea.

Când am ajuns la cabană, am fost așteptați de prietenii noștri cu grătare și cartofi prăjiți 🙂 .

După ce am mâncat ne-am pus la povești și ne-am setat pe modul vacantă.

Am avut parte de muuultă mâncare delicioasă (prea multă după părerea mea), gătită în casă bineînțeles, muuult alcool ( pe care l-am adus noi ) şi foarte multă veselie!

Și fiind zăpadă numai bună de dat cu sania, în fiecare dimineață după ce luam micul dejun ieșeam la săniuș.

Poiana Marului

Poiana Marului

Până să descoperim noi dealul din partea opusă cabanei, ne-am dat pe malul lacului, pe niște pante mai micuțe.

Poiana Marului

Toată ziua de 1 ianuarie 2017 am petrecut-o la zăpadă urcând și coborând dealul pe care l-am descoperit și am fost foarte fericiți :).

Nu ne-a împiedicat nimic să nu ne simțim bine ( nici măcar acele minus țâșpe grade care erau afară).

vrei sa lucrezi de acasa?

Ne-am încărcat bateriile în această minivacanță. Ne-am odihnit ( 🙂 sau unii dintre noi s-au odihnit ), ne-am jucat, am cântat, dansat, am fost alături de familie și prieteni.

S-o ținem tot așa și anul acesta!


Ce-mi doresc eu de la 2017?

Să călătoresc și mai mult decât anul trecut ( poate pe alt continent 🙂 ), să fiu sănătoasă și fericită, să fiu alături de oamenii dragi mie, să învăț puțin câte puțin în fiecare zi :).

Voi ce vă doriți în 2017?

Related Posts

2 thoughts on “Cum a fost la Poiana Mărului de Revelion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.