cizme

Este momentul să fac o schimbare în garderobă

Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să te îmbraci cu o anumită haină și să descoperi că nu-ți mai este bună? Sau să vrei să te încalți cu o anumită pereche de pantofi și să constați că piciorul ți s-a lățit și că ți-a crescut cu cel puțin o mărime?

Mie mi se întâmplă acest lucru în acest moment. După 20 de kilograme câștigate în timpul sarcinii, depresiile se accentuează și mai mult atunci când observ că nicio piesă de îmbrăcăminte nu-mi mai vine. Orice am purtat înainte de a rămâne însărcinată nu-mi mai este bun. Toate hainele și încălțămintea mi-au rămas mici. Și deoarece doresc să revin la greutatea inițială am pus la păstrare toate obiectele de îmbrăcăminte și toate încălțările. Am făcut acest lucru deoarece sper că după câteva luni voi reveni la greutatea dinainte de sarcină.

Au trecut 2 luni de când a venit pe lume băiețelul meu și greutatea mea este mult peste greutatea dinainte de sarcină. Am dat joc câteva kilograme atunci când am născut, dar am rămas încă cu 13. Mai trebuie să treacă câteva luni bune, sau poate ani, până să-mi revin în totalitate.
Până atunci , garderoba mea este aproape  goală. Nu mai am nimic ce să pot purta. ( vorbele acestea la spune orice femeie, nu-i așa ? 🙂 ) Hainele de mărimea M mă vor aștepta cu brațele deschise, iar în locul lor va trebui să aduc altele noi, de mărime mult mai mare, probabil L sau XL.

Dacă până acum purtam cizme sau pantofi mărimea 38, acum trebuie să-mi cumpăr încălțăminte mărimea 39 sau 40, depinde de calapod.

Da, nu mai vreau să continui.

Trebuie să fac niște cumpărături.

Și deoarece este mai greu să mă deplasez prin magazine în această perioadă și nu-l pot lăsa pe bebe ștrumf prea multe ore împreună cu tatăl său, aleg să-mi fac cumpărăturile online. Am descoperit recent magazinul Answear.ro . M-am înscris în clubul lor am descoperit că am reduceri la fiecare comandă și am acces la super-evenimente, precum VIP Sales.

Astăzi voi face o primă comandă.

Chiar dacă am multe kilograme în plus, acest lucru nu mă împiedică să arăt bine, să mă îmbrac bine, să aleg piese de îmbrăcăminte și de încălțăminte de calitate.
Ce-mi place la acest magazin online este faptul că aici pot găsi  peste 300 de branduri internaționale de top. Nu mai trebuie să vizitez mai multe site-uri pentru a-mi găsi produsele favorite. Aici le pot găsi pe toate, pot cumpăra mărci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), mărci medium-high (Pepe Jeans, Marco O’Polo, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY) și mărci cunoscute și populare (Mango, Vero Moda).

Avantajul major este că le pot proba acasă și păstrez doar produsele care-mi vin și mai ales care-mi plac.

Și pentru că luna viitoare voi participa la un botez este obligatoriu să-mi cumpăr o pereche de pantofi eleganți și o pereche de cizme. Pantofii îi voi asorta rochiei elegante negre pe care am achiziționat-o deja, iar cizmele mă vor salva să ajung la sala de evenimente. ( din păcate winter is coming )

Doar nu credeai că voi purta cizme la eveniment?

Nuuuu, este total lipsit de eleganță. La eveniment voi purta pantofii cu toc pe care vreau să-i achiziționez chiar astăzi.

Înainte de a lansa comanda online mă poți ajuta să aleg produsele potrivite?

 


Mie-mi place perechea cu numărul 4, dar o părere în plus nu strică. Tu ce pereche de cizme ți-ai cumpăra?

Dar, pe care dintre perechile de pantofi de mai jos să-i cumpăr?
Eu cred că ar arăta extraordinar de bine alături de o rochie elegantă neagră pantofii cu numărul 6. Tu ce părere ai?

Părerea mea este că pantofii de la Answear vor face senzație. Uite, așa aș vrea să merg aranjată la eveniment:

Answear

 

Următoarea tură de shopping de haine va fi una mult mai lejeră. O să vreau să-mi cumpăr produse pentru toată ziua și cred că pe answear.ro voi găsi toate produsele de care am nevoie.

Tu ce părere ai?

Ai aruncat un ochi peste acest site?

Ai comandat vreodată de la ei?

Articolul participă la proba 20 a SuperBlog 2017.
Related Posts

One thought on “Este momentul să fac o schimbare în garderobă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.