Este atât de bine să visezi

Și s-a făcut deja seară. Am reușit cu chiu cu vai să pun în pat copiii și mă apuc să trebăluiesc prin casă. Am de spălat vasele, de strâns rufele și am de făcut puțină ordine prin casă. După ce le termin pe toate mă așez în sufragerie, pe canapea, ca să-mi trag puțin sufletul.

Dar în momentul în care închid puțin ochii cad într-un somn adânc.

Când mă trezesc…surpriză! Sunt într-un salon de evenimente din Poiana Brașov și mă ocup de organizarea unui eveniment la care participă bloggeri, sponsori și parteneri media.

Îi ajut pe cei 2 organizatori să pregătească sala, să verifice videoproiectorul,  să încerce să proiecteze pe panoul de proiecție slide-urile pe care le-au făcut pentru eveniment, să monteze flipchart-urile.

Mă ocup de verificarea sonorizării și a luminilor din sală, îi ajut la pregătirea tuturor materialele pe care bloggerii le vor primi în seara evenimentului, inclusiv a diplomelor de participare. În plus, împreună cu organizatorii, stabilesc cum vor fi împărțite în camere toate persoanele care vor veni la eveniment. Avem și persoane care vor veni însoțite de familie și avem și bloggeri care vor veni doar ei, singuri, la gală. Va trebui să avem grijă să ținem cont de numărul de camere duble, triple sau suite de care dispune hotelul de trei stele unde vor fi cazați.
Și-n momentul acela realizez: organizez Gala SuperBlog 2017, eveniment ce se ține la Hotel Royal din Poiana Brașov. Cu câteva săptămâni înainte am văzut un anunț postat pe grupul de pe Facebook prin care se specifica că este nevoie de o persoană care să se ocupe de organizarea evenimentului din Brașov, deoarece nu mai făceau față. Anul acesta, ca niciodată, s-au înscris foarte mulți bloggeri la competiție și, în plus, la gală și-au anunțat participarea peste 100 de bloggeri. Și bine au făcut organizatorii că au solicitat ajutor din țară, deoarece eu nu aveam nimic planificat pentru acea perioadă și chiar îmi face plăcere să ajut la organizarea de evenimente.

Le-am scris organizatorilor că se pot baza pe mine și iată-mă acum, aici, în Poiană, organizând unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

Toate au fost puse la punct și a sosit și ziua de 16 decembrie 2017. Astăzi este marea zi a evenimentului: Gala SuperBlog 2017.

Într-una din sălile de evenimente ale hotelului Royal se va ține efectiv festivitatea de premiere, iar în cealaltă sală va fi amenajat un bufet suedez. Preparatele vor satisface chiar și cele mai exigente gusturi, sunt convinsă.

Sala în care va fi festivitatea de premiere este foarte frumos aranjată și este plină cu flori. În plus am amenajat un podium, iar scaunele au fost aranjate în formă de semicerc. După festivitatea de premiere, toate scaunele vor fi scoase din sală și în locul lor se va face un ring de dans.

Bloggerii și ceilalți oaspeți au început să sosească. Este atât de plăcut să-i vezi pe toți la un loc discutând, socializând. Sunt convinsă că după acest eveniment se va socializa în offline mult, mult timp, sunt convinsă că se vor lega prietenii și că persoanele care s-au întâlnit astăzi la gală se vor mai întâlni și cu alte ocazii.

Și se apropie ora 20. Oamenii se strâng cu toții în sala de premiere și se începe prezentarea sponsorilor, a partenerilor media și a bloggerilor prezenți în sală.

Și-n momentul în care îmi aud numele, mă trezesc.

Din cealaltă cameră, Ale mă striga de zor. Se trezise deoarece a visat ceva, ceva ce-i tulburase suflețelul ei.

Și…în acel moment realizez: totul a fost doar un vis, Gala SuperBlog 2017 se va ține peste o lună, dar din păcate eu nu voi putea participa.

Dar sper că îi voi putea vedea online, deoarece la hotel este internet și evenimentul poate fi transmis live pe Facebook.

Gala SuperBlog 2017 va fi un eveniment de recunoaștere a meritelor, de premiere, de socializare, un eveniment unde oaspeții vor putea să se și joace ( hotelul având masă de biliard și darț) și vor putea să se și relaxeze ( la saună ).

Depinde doar de ceea ce vor dori ei să facă.

Dar vor fi norocoși, deoarece vor fi toți, împreună, la Hotel Royal în Poiana Brașov.

Articol (ficțiune) scris pentru competiția SuperBlog 2017, proba 21.

 

Related Posts

2 thoughts on “Este atât de bine să visezi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.