Magazin Kik

KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis joi, 30 mai 2019, primul magazin din Timișoara.

Am fost și eu la deschidere alături de 2 prieteni dragi mie, iar acolo m-am întâlnit și cu Mihai și Andra, Rox și Anamaria.

Magazinul este situat pe strada 16 decembrie 1989, nr. 71 la etajul 1 și, după părerea mea, este o destinație pentru întreaga familie.

În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru casă și diverse produse din categoria home&deco.

Am stat aproximativ 2 ore în magazin (imaginați-vă că magazinul este întins pe o suprafață de peste 800 mp 🙂 ), am făcut poze, m-am uitat la toate ofertele care erau în acea zi și am făcut și shopping 🙂 .

Am văzut multe articole faine și ce m-a uimit foarte tare a fost faptul că prețurile chiar erau foarte mici.

Așa că, săptămâna viitoare voi merge la shopping.

Îmi doresc câteva articole de îmbrăcăminte pentru mine (am slăbit câteva kg cu ajutorul programului C9, așa că am nevoie să-mi schimb garderoba), dar trebuie să cumpăr articole de îmbrăcăminte și pentru copii și, în plus, luna aceasta am câteva zile de naștere, iar în oferta magazinului KIK am văzut câteva lucruri numai bune de făcut cadou 🙂 .

Iată câteva informații pe care le-am primit de la reprezentanții magazinului:

 „Inaugurarea primului magazin KiK din Timișoara e un moment foarte important pentru noi. Este al doilea oraș mare din România și cel mai mare oraș din vestul țării în care deschidem în doar câteva luni de la intrarea noastră pe piață. Acest lucru ne dovedește că există o cerere tot mai mare pentru produsele de calitate KiK, la un preț foarte bun. Îi așteptăm pe timișoreni să se convingă de acest lucru. Le-am pregătit numeroase surprize pentru primul weekend de vară”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

Iată și câteva poze pe care le-am făcut la deschidere:

deschidere magazin KIK

deschidere magazin KIK Timisoara

deschidere magazin KIK Timisoara

deschidere magazin KIK Timisoara

deschidere magazin KIK Timisoara

deschidere magazin KIK Timisoara

deschidere magazin KIK Timisoara

deschidere magazin KIK Timisoara

deschidere magazin KIK Timisoara

Mie mi-au plăcut lucrurile e care le-am văzut acolo, așa că vă invit și pe voi să le faceți o vizită.

V-am pupat

:-*

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.