Zilele trecute am primit de la un coleg un voucher de 15 lei pe care puteam să-l folosesc pe site-ul FoodPanda. Vlad îmi spusese că își comandase și el niște burgeri și că era super bună oferta, așa că m-am gândit să îmi comand și eu o salată.

Am intrat pe site, mi-am făcut o salată super bună cu vită, mi-am luat și o supă cremă, am modificat adresa de livrare (bineînțeles că am verificat înainte dacă restaurantul oferă sau nu livrare în zona respectivă), am aplicat voucherul și am plasat comanda.

comanda mancare

După jumătate de oră sună curierul. Am de ridicat o salată. Doar că nu este pe adresa unde am comandat-o. Este la adresa de unde am contul (din zona Modern). Pe bonul lui scria adresa de livrare, doar ca el nu s-a uitat. Țeapă…

S-a bâlbâit el ce s-a bâlbâit și mi-a spus : -“Atunci v-a mai dura până mi-o va livra în Cal. Girocului!”

Accept și închid convorbirea.

Peste 2 minute mă sună di nou și îmi spune că salata mea va fi preluată de un coleg de-al lui și va dura ceva timp pana mi-o va livra.

Confirm că sunt de acord cu modificarea orei de livrare și îmi văd liniștita de treabă.

Peste alte 2 minute primesc următorul mesaj de la FoodPanda :

asa nu se poate

Ok. Mă consolez cu ideea că am luat țeapă și îmi fac singură o salată.

Azi dimineață, în jurul orei 9 intru în  aplicație, verific că restaurantul livrează în zona unde lucrez eu, verific că acceptă vouchere și apoi plasez o altă comandă la același restaurant.

În jurul orei 10.30 verific statusul și… totul pare ok.

La ora 10.35, mesaj de la FoodPanda:

neseriozitate

Pe buneee?

Uite voucher-ul, nu e voucher-ul!

Uite comanda, nu e comanda!

🙁

Oare așa  se fac afacerile?

Insist.

Pentru că sunt o persoană care știe ce își dorește și nu vrea sa fie înșelată. Dacă mi-ai oferit un produs și eu chiar am nevoie de el, atunci asta fac. Încerc să-l obțin.

Așa fac și în afaceri.

Nu există nu pot!

Nu există nu se poate!

Oamenii își doresc să se simtă bine și să arate bine!

Oamenii vor să fie sănătoși!

Nu există nu știu.

Nu există …

Există doar NU MĂ DOARE suficient de tare cât să fac sacrificii!

Dacă cineva își dorește ceva cu ardoare și vrea să învețe să facă ceva nou, să se lase învățat, să pună în practică lucruri noi (pentru că dacă faci lucrurile în același mod ca și până acum, nu ai cum să ajungi la alt rezultat), dacă va persevera, atunci va obține ceea ce își dorește.

Cu perseverență, muncă și exercițiu, totul este posibil.

Trebuie doar să îți dorești ceva cu ARDOARE!

Așa că, plasez a treia comanda pe același site, la același restaurant și aștept.

comanda mancare

Pe la ora 12.18 intru la bănuieli și le trimit celor de la foodpanda câteva mesaje:

Rezultatul : unii răspund doar ca să răspundă, alții intră, văd mesajul și ies, alții apasă butonul magic și apare : “pentru moment toți operatorii noștri sunt ocupați 🙂 “.

După câteva minute bune… același răspuns: adică NICIUNUL.

 

La ora 13 am plecat de la birou și nimeni nu mi-a livrat comanda și  nu s-a sinchisit nici măcar să îmi ofere un răspuns.

Cine e de vină nu ma mai interesează.

Ideea e că dacă un client îți oferă 3 șanse și tu le ratezi pe toate, înseamnă că nu ai ce să mai cauți în business.

🙁

Concluzia?

Este ultima oară în care voi mai comanda prin foodpanda și de fiecare dată când cineva va dori să facă o comandă, iar eu voi fi de față, îi voi spune povestea mea.

Măcar așa își poate asuma faptul că în acea zi va mânca sau nu.

#cumsănufaciafaceri

Related Posts

4 thoughts on “Uite comanda, nu e comanda

  1. Am patit si eu ceva similar, cu multe complicatii din vina foodpanda; plus ca imi trimisesera pe email un voucher (parte dintr-o campanie), care nu se putea aplica in niciun fel (le-am scris si nu au rezolvat, nu am primit un alt voucher; iar conversatiile pe chat au fost horror, mai rar am vazut asa multa incompetenta si sictir). Asa ca si eu, la randul meu, cand e de comandat mancare, voi zice mai departe de experienta negativa foodpanda. Plus ca acum pe segmentul asta de food delivery sunt asa mult concurenti (takeaway, caserola, uber eats, glovo, bringo, etc.), incat nu merita, n-au decat sa dea faliment daca asta le e comportamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.