Cele mai populare locatii din Timisoara

GetOut.Social a publicat de curând cel de-al patrulea TOP al celor mai populare locații de pe Instagram din România din luna August 2018.

Studiul a vizat și județul Timiș și a cuprins 5 categorii de topuri de pe Instagram, acestea fiind selectate în funcție de reacțiile și impresiile utilizatorilor: Cele mai populare locații, Cele mai urmărite locații, Cele mai populare postări și Cele mai apreciate postări ale respectivelor locații, plus Topul “OMG NO IG” (locații care nu dețin cont).

Pentru realizarea topurilor din Timișoara au fost analizate baruri, restaurante și cafenele, datele obținute fiind extrem de relevante pentru crearea topurilor.

Mulți utilizatori din Instagram postează conținut cu anumite hashtag-uri, majoritatea restaurantelor, cafenelelor și alte branduri din domeniu au UGC (conținut generat de clienți), însă puține dintre acestea se folosesc de acel conținut pentru a crea experiențe interactive sau pentru a crește brand awareness-ul.
Infograficul “Cele mai populare locatii din Timisoara” a fost realizat cu date colectate in luna august 2018 cu ajutorul ProductLead.me – Solutia care te ajuta sa construiesti continut potrivit pentru publicul tau.

Iată locațiile cele mai populare

  • Il peperoncino, La Vela si Ricci ocupa primele 3 pozitii in clasamentul celor mai populare locatii de pe Instagram din Timisoara din punct de vedere al engagement rate, iar pe ultimele locuri s-au clasat Casa Antinori, Casa Bunicii si Enoteca Amphora.
  • Casa Antinori, Enoteca Amphora si Musiu ocupa primele trei pozitii in clasamentul cu cele mai urmarite locatii de pe Instagram din Timisoara, dupa numarul de followeri, in timp ce Grill to Chill, La Vela si Ricci se claseaza pe ultimele pozitii.
  • In Thyme, Il peperoncino si La Vela ocupa primele 3 locuri in topul cu cele mai populare postari pe Instagram din Timisoara din punct de vedere al interactiunilor per postare, iar pe ultimele locuri se claseaza Casa Antinori, Tinecz si Enoteca Amphora.
  • Musiu, Locanda del Corso si Sabres Restaurant s-au clasat pe primele locuri in topul locatiilor cu cele mai apreciate postari pe Instagram din Timisoara, iar la sfarsitul clasamentului se afla Ricci, Tinecz si Enoteca Amphora.

Eu am fost la Musiu, Locanda del Corso și Sabres. Cel mai des am mâncat la del Corso, dar cel mai mult mi-a plăcut la Sabres ( scump, dar bun).

Voi în care din locațiile de mai sus ați fost să mâncați?

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.