Cei ce mă cunosc, știu că-mi place să călătoresc. (ceilalți, află acum 😛 ).

Îmi place să vizitez capitale, îmi place să descopăr locuri mai puțin cunoscute, îmi place să merg la mare și la multe, îmi place să merg prin țară și peste hotare.

Dacă aș putea, aș călători tot timpul. Aș merge în orice colț din lumea asta. Aș merge singură sau însoțită de oameni dragi mie. Aș merge cu mașina, cu trenul, cu avionul, chiar și cu balonul.

Aș călători peste tot.

Eu sunt de părere că viața merită trăită la maxim, că merită să-ți petreci timpul liber cu cei care-ți aduc un zâmbet pe buze, cu cei cu care te simți bine, cu cei care te respectă și te apreciază pentru ceea ce ești TU.

Până acum am văzut o mare parte din Europa (am fost în Ungaria, Austria, Italia, Spania, Franța, Croația, Bulgaria, Grecia, Regatul Unit (doar în Anglia am fost 🙂 ), Slovenia, Țările de Jos (denumite neoficial Olanda)), am fost puțin și în Africa (și am văzut puțin din Egipt) și am ratat la mustață Turcia și Portugalia (ambele sunt pe lista mea de must-see în următorii ani).

Îmi doresc să vizitez Asia și America și cred că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat :).

Dacă ar fi să fac un top 3 al celor mai faine țări în care am fost (faine pentru mine 🙂 ) și unde m-aș întoarce fără să mă gândesc de două ori, cu siguranță Italia ar fi pe primul loc (și când spun Italia, mă refer la nordul Italiei), Olanda ar fi pe locul II și Grecia pe locul III.

În Grecia poți ajunge destul de ok mergând cu mașina (chiar dacă faci drumul pe din două, așa cum am făcut noi anul acesta când am fost în Thassos), dar în Italia și Olanda este mult mai ok să iei avionul și, dacă vrei să te plimbi, să închiriezi o mașină.

Dar de fiecare dată când mergeam cu avionul într-o anumită excursie, plecam la aeroport cu taxiul sau cu Uber-ul. Îmi doream să pot să-mi plas mașina într-o parcare păzită (dar să nu mă coste o avere), dar până acum câteva luni nu știam de existența unei astfel de parcări, lângă aeroportul Timișoara.

Îmi amintesc și acum de excursia din Egipt. Aveam plecarea din Viena și până la aeroport am mers cu mașina. Acolo ne-am parcat mașina lângă aeroport ( dacă nu mă înșel era la vreo 10 km de aeroport și am plătit 40 euro/2 săptămâni) și a fost super ok să știm că mașina noastră este într-un loc păzit și ne putem folosi de ea la întoarcere.

Ce mi-ar fi plăcut să fi avut și noi, timișorenii, o astfel de parcare lângă aeroport, care să ofere transfer gratuit atât la plecare cât și la întoarcere. (transfer aeroport Timișoara)
Ce nu știam eu este faptul că din 2015 funcționa o astfel de parcare. ( dacă aș fi căutat pe internet după cuvintele parcare aeroport Timișoara, poate aș fi gasit-o )

Acum 3 ani de zile, la un km de aeroport, s-a înființat o parcare privată, o parcare păzită și monitorizată video 24/7.

Din păcate noi am aflat de existența ei abia acum 2 luni 🙁 .

Din 2015 și până în vara acestui an am mers fie cu taxiul, fie cu un prieten și, de când a apărut Uberul, cu acesta.

Am aflat întâmplător de existența parcării BestPark de la un prieten, care a folosit serviciile lor și a fost foarte mulțumit.

Ne-a spus de existența parcării de lângă aeroport, ne-a lăudat serviciile și, noi, care plecăm destul de des cu avionul, am decis să încercăm să ne lăsăm mașina acolo.

Trebuie să menționez că eu nu sunt fan taxi (ultimele experiențe cu câteva firme de taxi din Timișoara mi-au lăsat un gust amar în gură), iar Uber-ul mi se pare destul de scump ( poate că am ales eu orele alea în care tariful este 2X sau 3X ? 🙁 ).

Așa că atunci când am avut de plecat prima dată cu avionul, am ales să ne lăsăm mașina în parcarea de lângă aeroport. Prima dată am lăsat-o 4 zile, apoi o săptămână.

Cum a decurs totul?

Super simplu!

Am sunat la numărul de telefon de pe site și am confirmat că există loc disponibil și pentru mașina noastră, am ajuns la parcare, am lăsat mașina în parcare ( trebuie să menționez că în momentul în care noi am parcat mașina pe locul de parcare, băiatul ce se ocupa de parcare a pornit deja microbuzul cu care ne facea transferul spre aeroport, ne-a ajutat cu bagajele și ne-a dus direct la aeroport, fără a mai trebui să așteptăm să se umple mașina), am plecat cu mașina de transfer la aeroport.

La întoarcere, l-am sunat pe băiatul de la parcare, până ne-am recuperat bagajele din avion băiatul era deja la aeroport, ne-am suit în mașina de transfer, am ajuns la parcare, am plătit, ne-am luat mașina și am plecat spre casă.

Nu a contat că era 5 dimineața sau 12 noaptea.

Am beneficiat de servicii profi la super prețuri.

Noi am fost foarte mulțumiți de parcare și de serviciile de care am beneficiat. Dacă ar fi fost să lăsăm mașina în aeroport, cu siguranță am fi plătit cel puțin dublu. Așa am plătit un preț decent pentru a avea mașina păzită și monitorizată video non stop.

Am recomandat deja această parcare și altor persoane și pentru că și ei au fost uimiți de existența unei astfel de parcări și mai ales de calitatea serviciilor oferite, am decis să scriu această postare.

Sunt convinsă că și voi, la fel ca și noi, o dată ce veți beneficia de aceste servicii, le veți mai folosi de fiecare dată când veți zbura cu avionul de pe aeroportul Traian Vuia Timișoara și veți pleca liniștiți știind că mașina voastră se află în siguranță!Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.