M-am săturat … să fac curățenie!

Da, chiar m-am săturat! Cel puțin o dată la două zile trebuie să dau cu mătura sau să folosesc aspiratorul. Se adună atâta praf, mizerie, scame, încât chiar trebuie să fac curat. Nu-mi dau seama de unde se poate face atâta mizerie într-o perioadă atât de scurtă, cert este că operațiunea aspirat/sters pe jos îmi ocupă cel puțin o oră la fiecare două zile.

Aaaaa, dar nu am terminat. O dată pe săptămână, cel puțin, trebuie să șterg praful. Și chiar urăsc acest lucru. Indiferent de produsele pe care le folosesc, de cârpele cu care șterg praful, săptămânal acesta este la loc. ( eu zic că este mai repede, dar uneori mă fac că nu-l văd 🙂 )

Și dacă tot am vorbit despre cârpele de șters praful, am văzut ieri o cârpă de șters praful, 2 buc 30 x 30 cm, care costa 59 lei. Da ce doamne iartă-mă face această lavetă de costă atât? Curăță singură? Alungă praful din casa mea? Indiferent cât de minunată ar fi această lavetă de șters praful, ea tot o cârpă rămâne. Să-mi dea cineva s-o testez vreo 3-4 săptămâni și dacă chiar este o așa lavetă minune, promit că nu voi mai cumpăra altă cârpă în viața mea!  Până atunci lăsați-mă să mă minunez de câți bani sunt unii dispuși să plătească pentru o lavetă pentru praf.
Prima dată când am auzit de produsele de la Tupperware a fost pe pagina Mămici mai tari ca Google, dar n-am băgat în seamă prea mult aceste produse. Plasticul nu pot spune că este prietenul meu cel mai bun, însă am observat că este o adevărată isterie pentru aceste produse. Aceste produse nu se găsesc în magazine, ci doar prin reprezentanți/ consultanți Tupperware și probabil acesta este motivul pentru care prețul este atât de mare ( încă un  MLM de “succes”? ).

Și să revin la curățenie. Zilnic, și vă asigur că este zilnic, spăl haine. Trăiască mașina de spălat rufe! Fără ea cred că nu aș mai avea mâini. Am de spălat hainele copiilor (separat bineînțeles, deoarece Sebi are doar câteva luni și încă folosesc detergent special pentru spălatul hainelor bebelușilor), hainele noastre, lenjerii de pat, prosoape, ș.a.m.d.

Zilnic stâng rufele uscate de pe uscător. Curăț băile și spăl vasele, gătesc.

De când sunt acasă în concediu de creștere copil m-am transformat în menajeră, femeie de servici, mamă, soție, dar am uitat să mai fiu eu.

Am uitat să mă bucur de mine, iar acest lucru trebuie să înceteze.

Și pentru că vreau să am mai mult timp pentru mine ( ce vorbe mari 😀 ), vreau să achiziționez o mașină de spălat vase și un robot aspirator – ce aspiră singur.

Ce recomandări aveți?

Related Posts

2 thoughts on “M-am săturat … să fac curățenie!

  1. Cu job si copil si hobby uri am si mai putin timp pt curatenie (plus ca urasc sa fac). Am masina de vase dar diferenta la timp au facut o organizarea treburilor si simplificarea casei. Am task uri zilnice, program de spalat, si renuntat la lucruri.
    Ca aspirator am unu fara fir, usor sa curat pe bucati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.