jungle vibes

Tu ai supraviețui terorii junglei?

Ți s-a întâmplat vreodată să te joci un joc pe calculator sau pe Xbox și să uiți de tot ce se întâmplă în jur, să simți fiecare mișcare pe care o face personajul din jocul tău și să te bucuri sau să te întristezi de reușitele respectiv eșecurile lui?

Sunt sigură că răspunsul este unul pozitiv.

Dar cum ar fi dacă te-ai juca jocul Jumanji pe calculator și o forță supranaturală te-ar absorbi cu totul în joc și ai ajunge să trăiești la maxim complexitatea jocului?

Cum ar fi dacă ar trebui să joci rolul unuia din personajele din joc?

Cum ar fi dacă tu ai fi Karen Gillan, personaj principal din filmul Jumanji: Welcome to the Jungle, film de acțiune ce va avea premiera la cinema în 29 decembrie 2017, și, împreună cu alți 3 prieteni care s-ar juca online cu tine jocul, ați fi teleportați direct în junglă și ar trebui să supraviețuiți terorii junglei?

Ce lucruri ai fi în stare să faci pentru a te întoarce acasă?

Te întreb acest lucru deoarece am văzut trailerul filmului Jumanji: Aventură în junglă și mi-a înghețat sângele în vine doar gândindu-mă  că aș fi absorbită într-un joc precum Jumanji.

Jungle

Dacă eu aș fi Karen și aș fi trasă în joc împreună cu alți 3 prieteni sunt convinsă că aș face tot ce mi-ar sta în putință să pot să termin jocul și să mă întorc acasă.

Să presupunem că noi, cei 4 aventurieri, ar trebui să ne ascundem de vreo 20 de oameni care, din întâmplare, locuiesc în acea junglă și pentru care am reprezenta o mare amenințare.

Suntem pe creasta unei stânci și lângă noi este un stup mare de albine sălbatice. Înapoi nu ne putem întoarce, deoarece de acolo vin oamenii junglei.

Ce ne mai rămâne de făcut?

Fie să sărim de pe stâncă, dar nu știm cât de mare este apa din vale, fie să încercăm să obținem ajutorul albinelor și să ne ascundem în junglă.

Ne dăm seama că este extrem de periculos să sărim în gol de pe acea stâncă, așa că nu ne mai rămâne decât să ne bazăm cu toții pe puterile mele; eu pot vorbi cu toate zburătoarele, inclusiv cu albinele, deci pot încerca să le conving să ne ajute.

După o lungă discuție cu albinele sălbatice, regina lor hotărăște că ne poate ajuta cu condiția să le ajutăm și noi. Ne cere la schimb să le mutăm cuibul lângă albia râului din vale, deoarece, acolo, pe stâncă, sunt foarte vulnerabile și pot fi atacate de animalele mari.

Le-am promis că le vom ajuta și în acel moment toate albinele s-au năpustit spre noi.

Acum este momentul ca întreaga echipă să aibă încredere în mine.

Le-am spus să stea liniștiți deoarece albinele nu vor să ne atace ci vor să ne ajute.

Au avut încredere în mine și m-au ascultat și albinele ne-au acoperit individual cu corpurile lor și în jurul nostru au țesut 4 case noi.

Atunci când oamenii locurilor au ajuns pe stâncă, au zărit doar casele albinelor și au presupus că am sărit de pe stâncă, jos, în apă.

Și au plecat, iar noi care eram la câțiva pași de ei, am scăpat nevăzuți și nevătămați.

Eeee, acum vine provocarea.  Trebuie să ajutăm și noi albinele. Cum să le transportăm lângă râu?

Deoarece suntem o echipă, ne hotărâm ca fiecare dintre noi să care cuibul și să îndure înțepăturile involuntare ale albinelor. Trebuie să suportăm durerea, trebuie să avem răbdare, trebuie să ne învingem fricile pe care le-am portat din viața reală.

Și, după multe peripeții, am reușit să ajungem pe malul apei și le-am găsit o altă ascunzătoare albinelor.

Dacă tu ai fi prins în joc, ce calități te-ar ajuta să termini cu bine această provocare?

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2017, proba 26.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.