Poți să fii și tu HOT, viitoare mamică!

Corpul tău începe să se transforme. Începi să ai grețuri dimineața și să te simți balonată. Haine se mulează cumva altfel pe corpul tău și ai senzația că toate hainele pe care le ai în garderobă nu-ți mai sunt bune. Începi să acumulezi câteva kilograme în plus și știi că trebuie să îți cumperi haine noi, să-ți înnoiești garderoba.

Însă nu ai niciun motiv de îngrijorare. O nouă viață ia naștere în tine, iar tu, în curând, vei fi mămică.

Știu, te sperie puțin acest gând, dar te asigur, vei știi întotdeauna ce trebuie să faci.
Iar un bebeluș este întotdeauna un motiv de bucurie.

Dar până va veni pe lume, tu trebuie să ai grijă de tine. Trebuie să ai grijă ce mănânci, ce activități faci și trebuie să ai grijă cu ce te îmbraci. Este important ca hainele pe care le alegi să nu te strângă, să vină natural pe tine și să lase corpul tău să se simtă liber. Este important să fie confecționate din materiale naturale, să fie de calitate iar tu să te simți confortabil purtându-le.

Cu alte cuvinte este important să îți cauți câteva haine de gravidă.

Unde le găsești?

haine alăptare

Cred că cele mai frumoase le găsești online. Când am fost eu însărcinată am încercat să-mi cumpăr haine de gravidă din magazinele din oraș, dar din păcate toate erau urât confecționate, erau în culori închise și mă făceau să mă simt grasă, mare și urâtă.

N-am putut să-mi cumpăr astfel de haine, așa că am ales să merg până la Târgu Jiu și să-mi achiziționez, dintr-un magazin de acolo, haine colorate și din materiale de calitate.

În plus am ales să-mi cumpăr și online haine de gravidă și să le încerc în confortul casei mele. ( vezi tu, când ești însărcinată nu te mai poți deplasa atât de ușor sau obosești mult mai repede)
În căutările de pe internet am dat și de site-ul Hotmama.ro și pot spune că mi-au plăcut produsele pe care le-am găsit acolo. Nu mi-am comandat nimic de acolo, dar mă bate gândul să-mi achiziționez câteva haine de alăptare.

Am găsit destul de greu acest site și-mi pare rău acum. Dacă aș fi persoana responsabilă pentru promovarea site-ului, dacă aș fi ambasadoare Hotmama.ro, aș alege să-l promovez pe câteva dintre site-urile cu note destul de bune pe Majestic și cu multe persoane care le urmăresc postările pe rețelele de socializare, aș alege promovarea AdWords și aș alege să participe ca și sponsor la diferite târguri, spectacole, activități care implică viitoare mămici și mămici care alăptează.

Dacă m-ați pune să ofer niște nume de site-uri, probabil aș alege și CălătoriaPerfectă.ro, ExTraVITA.ro și Mujer. Nu am avut prea mult timp să mă documentez pe ce site-uri aș alege să promovez magazinul online cu haine pentru gravide, dar dacă aș fi persoana responsabilă cu siguranță m-aș informa în detaliu.

Voi cum ați promova magazinul online Hotmama.ro?

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2017, proba 27.

Related Posts

One thought on “Poți să fii și tu HOT, viitoare mamică!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.