Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Review – Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald

Marți seara, la invitația CinemaCity, am văzut filmul Fantastic beasts: The crimes of Grindelwald (adică Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald 🙂 ).
Povestea filmului este următoarea:

Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice.

Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore. Dumbledore va trebui să caute ajutorul vrăjitorului care l-a învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii americani Tina, Queenie și Jacob, dar misiunea lui va testa loialitatea acestora, în timp ce se confruntă cu noi pericole într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai periculoasă și divizată.

Filmul începe cu niște efecte speciale ce te lasă cu gura căscată (de fapt pe tot parcursul celor 134 de minute trăiești la maxim fiecare scenă ), dar pe parcursul filmului povestea își pierde parcă din farmec și  … parcă nu se întâmplă nimic special ( părerea mea ).

Părerea lui Mihai este alta 🙂

Totuși, efectele speciale și coloana sonoră mi-au plăcut maxim. Și din acest motiv vă recomand să mergeți să-l vedeți în format IMAX.

Iar dacă vă plac filmele cu Jude Law sau Johnny Depp, cu siguranță trebuie să mergeți să vedeți și acest film.

PS: oare este doar părerea mea sau Albus Dumbledore (Jude Law) a fost cel mai tare din film?

Aștept răspunsul vostru după ce vedeți filmul :).

 

Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald

V-am pupat :-*

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.