Morbius 2022

Merita sa vezi Morbius la Cinema City?

Dupa parerea mea Morbius

(2022) este un film de nota 6

Recunosc, mi-a fost dor sa merg la un film cu prietenii,

sa fie sala plina si sa pot viziona in liniste un film la cinema,

dar….dupa parerea mea Morbius este un film slabut…

Morbius- un film mult asteptat

Pentru cei ce sunt fani filme cu super-eroi, cum sunt si eu de altfel, Morbius trebuia sa fie un film mult mai bine realizat.

Nu m-a speriat deloc nota de 4 de pe IMDB, nota pe care o vazusem inainte de a merge sa vad filmul (acum am vazut ca este 5 🙂 ), dar ma asteptam la o poveste mai bine legata.

Povestea este una destul de simpla:

Morbius ( interpretat de catre Jared Leto) sufera de o tulburare de sange rara si, incercand sa-i salveze pe altii care sufera de aceeasi soarta, incearca un pariu disperat si face un experiment direct pe el. Daca la inceput experimentul pare unul reusit, personajul principal al filmului se transforma intr-un adevarat monstru. Si de aici… se dezvolta intreaga actiune a filmului.

Dupa parerea mea actiunea filmului a fost cumva grabita, trasa de coada, ca sa spun pe fata, dar a meritat sa vad acest film. Poate si pentru ca soundtrak-ul a fost unul foarte fain, s-a auzit foarte bine, iar din cauza ecranului mare experienta vizuala a fost una faina. Doar a fost experienta IMAX!

Daca este sa vorbesc despre cum mi s-a parut mie ca s-a jucat in film, pot spune, parerea mea subiectiva, ca Jared Leto a jutat bine, insa Matt Smith, care interpreteaza celalalt personal important din film, nu a excelat. Un minus, spun eu, a fost actrita din rolul principal, Adria Arjona, care a avut o prezenta slaba, din multe puncte de vedere.

Efectele speciale au fost faine, desi se putea mult mai bine.

Mi-am propus sa las si un review gasit pe alte site-uri si cekl de mai jos, dupa parerea mea, este cel care descrie cel mai bine acest film, :

Din păcate, „Morbius” este prea legat de convenția de film de benzi desenate pentru a deveni melodrama de supereroi gay-vampiri care probabil ar fi trebuit să fie.

Ca si nota de incheiere, merita sa petreceti o seara la film impreuna cu prietenii si sa vedeti Morbius, in format IMAX la CinemaCity.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.