Rochii și costume elegante? Cu siguranță le găsești aici!

Săptămâna trecută am avut ocazia să particip la un eveniment tare drăguț, unde câteva dintre magazinele din Kapa Center și-au prezentat rochiile și costumele elegante, propuse spre vânzare.

Evenimentul a fost moderat de către Teodora, Andra și Alin și, cu această ocazie, le mulțumesc pentru invitație.

Am participat pentru prima dată în viață la o prezentare de modă și mi-a plăcut.  Chiar dacă nu au fost prezentate colecțiile anumitor designeri, pe covorul roșu au defilat fete și băieți îmbrăcați super elegant cu produse pe care le puteți achiziționa și voi din magazinele din Kapa.

Am văzut câteva rochițe superbe și, dacă știți că urmează să participați la un eveniment unde se impune un anumit dress code, la un eveniment unde vreți să străluciți, să arătați impecabil, să puneți în evidență frumusețea, vă recomand să mergeți să vedeți și rochiile/costumele propuse spre vânzare de către magazinele din Kapa Center.

Haideți să vă arăt câteva produse care mie mi-au plăcut:

Abia aștept să revin la greutatea de dinainte de a rămâne însărcinată pentru a-mi cumpăra una din rochiile de mai sus. Până atunci, mă bucur să văd pe altele cât de frumoase sunt unele produse.
A, da, am uitat să vă spun: rochia pe care am purtat-o când am fost nașa Adrianei și a lui Vadim, a fost cumpărată tot din Kapa Center.

Și pot spune că, după 6 ani, încă arată impecabil ♥.

 

Pupici

:-*

Related Posts

2 thoughts on “Rochii și costume elegante? Cu siguranță le găsești aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.