Single Malt Society Timisoara

Single Malt Society s-a lansat la Timișoara

Single Malt Society s-a lansat săptămâna trecută și la Timișoara în prezența directorului comercial al companiei, Răzvan Vasile, și a trei dintre cei patru ambasadori implicați în proiect: Adrian Despot (Ambasador Single Malt Society pentru Banat), Olimpia Melinte (Ambasador Single Malt Society pentru Moldova) și Petre Fumuru (Ambasador Național Single Malt Society).
Adrian Despot, Olimpia Melinte și Petre Fumuru

ambasador Single Malt Society
Demarată la finalul anului 2017, „Single Malt Society” reprezintă comunitatea pasionaților de whisky din România, dar și a celor care abia acum descoperă această categorie de elită a whisky-ului, și numără în prezent peste 1.500 de membri înscriși în doar 5 luni de la primul eveniment.  

„Ne-am dorit ca „Single Malt Society” să se adreseze tuturor românilor pentru care bunul gust și calitatea contează, motiv pentru care proiectul este gândit să acopere mai multe regiuni importante din România, printre care și Banatul. Prin intermediul acestui club, ne asumăm rolul de a promova un consum de calitate și un stil de viață premium, punând accent pe nevoile unui public educat, din ce în ce mai atent la ceea ce cumpără și care are nevoie de acces la informație, produse și experiențe de top. Alături de ambasadorii „Single Malt Society” și în cadrul degustărilor ce vor avea loc în acest an, toți cei care se vor înscrie pe singlemaltsociety.ro se vor bucura de tot ce înseamnă elita single malt-ului.”, a declarat Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și Keeper of the Quaich.
Atunci când am primit invitația la evenimentul organizat la Hotel Timișoara, am răspuns pozitiv deoarece doream să aflu cât mai multe informații despre Single Malt Society și, în plus, atunci când aleg să consum băuturi alcoolice, aleg ca acestea să fie de calitate.
La evenimentul găzduit de Adrian Despot am mers împreună cu Marius, Mihai și Adriana, am degustat diferite tipuri de wisky single malt și i-am ascultat pe The TM Groove și Maria Hojda.
single malt

Single Malt Society
Acolo am aflat că activitatea clubului nu se va rezuma doar la activitatea online, ci membri comunității vor avea acces și la un calendar de întâlniri, atât cu specialiști single malt, cât și cu ambasadorii proiectului.
Iată câteva informații și din comunicatul de presă:

„Single malt-ul câștigă teren pe piețele din întreaga lume și inclusiv la noi putem observa un interes din ce in ce mai mare pentru această categorie de whisky. Este o băutură rafinată care se produce pe tot globul, din Europa până in Asia, în Africa, Australia sau Statele Unite ale Americii. Însă ceea ce ne bucură și mai mult este faptul că lansarea proiectului „Single Malt Society” a coincis cu producerea primului single malt 100% românesc, la inițiativa Alexandrion Group. Conform regulilor de preparare a unui single malt, distilatul trebuie păstrat cel puțin trei ani în butoaie de stejar până a-l putea degusta, dar acest demers și „Single Malt Society” ne vor ajuta să punem România pe harta țărilor producătoare și consumatoare de single malt.”, a declarat Răzvan Vasile, director comercial Alexandrion Group.

 

„Recomand cuiva care n-a mai încercat un single malt până acum să aibă răbdare și curiozitate. Interes în primul rând să descopere povestea acestui tip de whisky, dar și să încerce diferite tipuri de single malt, să vadă care i se potrivește cel mai bine. Fie că sunt arome fructate și de condimente, florale sau afumate, va învăța pe parcurs să distingă notele unui single malt și să-l deguste într-un mod adecvat, pentru a se bucura din plin de complexitatea unui whisky.”, a declarat Petre Fumuru, Ambasador național „Single Malt Society”.

 

Related Posts

2 thoughts on “Single Malt Society s-a lansat la Timișoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.