Si pentru ca tot sunt redeschise cinematografele in Timisoara si pentru ca nu am mai fost la un film de luni de zile, vineri seara impreuna cu Mihai am decis sa vedem Tenet la Cinema City Iulius Town.

Si in plus am decis sa experimentam experienta VIP la Cinema City, disponibila si in Timisoara de ceva timp.

Am ajuns la cinema cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea filmului si am putut observa ca toata lumea poarta masca de protectie, se pastreaza distantarea sociala, scaunele externsibile erau folosite conform normelor ( unul era folosit si unul era liber), deci a fost ok din acest punct de vedere.

Experienta VIP light  cinema all inclusive iti da posibilitatea de a vedea un film bun si de a putea savura oricate rontaieli doresti ( chiar si in timpul filmului am vazut persoane care mergeau sa isi faca refill), oricate bauturi vrei, chiar si bere si de a sta confortabil pe scaune extensibile care putea fi reglate cum doresti. Mai multe detalii despre VIP gasesti aici.

Revenind la film, Tenet este un film interesant, cam greoi din punct de vedere al povestii, destul de imbarligat ca si actiune, dar fain de vazut alaturi de prieteni. Fiind vorba despre timp, actiunile se intampla uneori prea repede pentru a prinde intregul sens (aceasta este doar parerea mea).


„Tenet” filmul semnat de Christopher Nolan este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

In cele 151 de minute cat a durat filmul nu am avut timp sa ma plictisesc sau sa adorm pe fotoliile comode ( la un momenta dat stateam ca in pat), dar nu pot spune ca a fost filmul pe care l-as mai revedea vreodata.

Experienta VIP cu siguranta o voi mai experimenta, deoarece asa nu voi mai avea grija gustarilor din timpul filmului sau a pozitiei din scaunul de cinema.

Voi ati fost la cinema si ati incercat experienta VIP?

Astept mesajele in comentarii.

V-am pupat,

:-*

E.

 

Related Posts

3 thoughts on “Tenet – Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.