McDonald’s Gheorghe Lazar Timișoara

Timișoara chiar avea nevoie de încă un McDonald’s

Pe data de  7 decembrie 2017 și-a deschis porțile cel de-al treilea restaurant Mc Donald’s din Timișoara.

Am fost la inaugurare împreună cu Marius și Mihai și am avut ocazia unică, zic eu, de a intra în bucătărie și de a vedea cum se prepară mâncarea, care sunt utilajele folosite, ce acțiuni realizează angajații din momentul în care cineva dă comanda la pult și până în momentul în care comanda este livrată efectiv, astfel încât clientul să își primească mâncarea comandată rapid și corect.
Înainte de a face turul behinde-the-scene, am savurat un cappuccino de la McCafé și i-am ascultat pe Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România, Victor Tedesco, Director General Premier Capital și Melo Hili, Director General Hili Ventures şi preşedinte Premier Capital.

McDonald’s Circumvalațiunii

De la ei am aflat că s-au investit 7 milioane de lei în acest nou restaurant din Timișoara, că s-au angajat 70 de persoane doar pentru această locație, că  Mc Donald’s din Circumvalațiunii este al 72-lea restaurant din țară și că se dorește deschiderea altor 7 restaurante în România în viitorul apropiat.

În plus am aflat că s-au investit peste 100.000 euro  în zona tehnică pentru întreg fluxul restaurantului, că noul restaurant are instalate 17 ecrane menite să simplifice procesul de producţie și că s-au folosit tehnologii noi menite să îmbunătățească experiența clienților.

Coincidență sau nu, dar totul se învârte în jurul cifrei 7 🙂 .

McDonald’s Timișoara

Noul restaurant inaugurează singurul Drive-Thru deschis în 2017 şi oferă clienţilor experienţa completă McDonald’s: un McDrive, decorul modern, realizat dupa conceptul de design interior Alfabet, oferă o atmosferă prietenoasă, copiii au un spaţiu de joacă pregătit special pentru ei, iar părinţii se pot delecta oricând cu specialităţile McCafé.

Planurile companiei pentru anii următori sunt  mari. Acestea includ atât deschiderea de noi restaurante ( în Timișoara se pregătește deja deschiderea celui de-al 4-lea restaurant Mc Donald’s, de data aceasta într-un mall ), cât și  modernizarea restaurantelor deja existente.

Pe lângă înființarea de noi restaurante și crearea de locuri de muncă, McDonald’s continuă să fie alături de copiii internați la Spitalul Louis Țurcanu, unde asigură camere gratuite pentru părinții copiilor care urmează tratamente îndelungate.
Casa Ronald McDonald de la Louis Țurcanu deservește cu prioritate secția de oncologie-hematologie. “În medie, o familie este găzduită pentru 15 zile, dar avem și o familie care locuiește în casă de 320 de zile. Cazarea este gratuită, iar părinții beneficiază de tot ce au nevoie pentru ca singura lor preocupare să fie aceea de a sta alături de copiia declarat Daniel Boaje, directorul general Premier Restaurants Romania.

McDonald’s Timișoara

Cel de-al 72-lea restaurant McDonald’s din România este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 23:00, dar clienții pot comanda mâncare 24 de ore din 24 de laMcDrive.

Totodată, e bine de știut că între 7 și 11 decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porţie medie de cartofi prăjiţi sau băutură răcoritoare medie, clienții vor primi al doilea produs din partea casei.

Related Posts

One thought on “Timișoara chiar avea nevoie de încă un McDonald’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.