RUJURI LICHIDE

Cadoul meu de Moș Nicolae vine de la ASOS

Acum câteva săptămâni, mai precis pe 17 noiembrie, am făcut prima mea comandă pe site-ul ASOS. Aflasem de acest site de la o prietenă și știam că livrează în România, așa că n-a mai fost decât un singur pas să plasez o comandă.

Cum nu mai aveam deloc rujuri lichide, și îmi doream neapărat câteva rujuri de la NYX, am comandat acest set ce cuprinde 12 mini rujuri de la NYX (6 rujuri lichide mate și 6 metalizate).

ruj lichid NYX

Am plasat comanda pe data de 17 noiembrie, iar pe data de 18 a fost și expediată. În România a intrat pe 20, dar din păcate mi-a fost livrată abia în 27. Tot timpul am avut tracking number și am putut urmări comanda mea și în orice moment am știut unde este coletul meu. Am observat că cei de la Asos colaborează în România cu firma de Urgent Cargus, însă în Timișoara, din păcate, aceștia nu sunt cei mai ok. ( după cum bine s-a văzut: comanda a fost livrată abia după o săptămână de la intrarea în țară)
Valoarea comenzii a fost de 30 de lire, așa că am beneficiat de transport gratuit – pentru comenzile sub 22 de lire se plătește o taxă de 2,22 lire (aproximativ 15 lei, cam cât costă serviciul de curierat în România).

job online

Am plătit online cu cardul de debit Visa, însă ei acceptă și alte tipuri de carduri, iar dacă aveți bani pe contul de PayPal, puteți plăti folosind și această modalitate de plată.

Pe acest site se pot comanda nu doar produse cosmetice ci și haine, încălțăminte, accesorii atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Următoarea comandă va cuprinde cel puțin o rochie din secțiunea Maternity, deoarece am prietene care sunt însărcinate și care s-ar bucura să primească hainuțe frumoase, special create pentru ele. Îmi pare rău că nu mi-am comandat și eu, dar acum este prea târziu. Voi căuta poate există haine specifice pentru alăptare 🙂 .
Și nu voi avea deloc emoții în a-mi comanda haine.

De ce? Deoarece ei au o politică foarte faină: dacă nu ți se potrivesc produsele comandate, sau nu ești mulțumită de calitatea produselor comandate, sau culoarea nu este conform așteptărilor, etc., poți returna produsele primite. În comanda pe care o vei primi, pe lângă produsele comandate, vei primi și un formular pe care trebuie să-l completezi cu motivul returului și pe care trebuie neapărat să-l incluzi în coletul de retur. Dacă cumva reușești să pierzi acel formular, aici găsești ce trebuie să faci pentru a printa un altul identic.

Cu acest formular și cu coletul de retur te prezinți la Poșta Română. Angajatul Poștei îți va returna un exemplar din foaia printată și îți va prelua coletul. Tu nu va trebui să plătești nimic, deoarece returul este gratuit. Vezi ce modalități de retur ai dacă returnezi din altă țară, alta decât România.

Retur gratuit ASOS

 

Retur gratuit ASOS

 

Retur gratuit ASOS

Eu nu am mers mai departe deoarece eu nu a trebuit să fac niciun retur.

Dar este bine de știut că se poate face retur gratuit și că formularele ce se completează sunt în limba română.
Din câte am înțeles de pe site, banii pe produsele returnate ți se vor vira înapoi în cont în aproximativ 72 de ore de la recepționarea coletului. Dacă vrei să primești altă mărime, spre exemplu, este important să știi că trebuie să plasezi o altă comandă. Tu vei primi doar banii înapoi pe returul făcut, nu vei putea alege să schimbi produsul.

Mai multe detalii despre retur puteți găsi aici.

Am povestit aceste lucruri deoarece se apropie sărbătorile de iarnă și încă sunt reduceri frumoase. (dacă vor ajunge sau nu până la Crăciun, nu vă pot spune, dar merită încercat).

Voi ați comandat produse de pe Asos?

Ați folosit serviciul de retur gratuit?

De pe ce alte site-uri mai comandati?

Mai jos am atașat câteva poze cu setul comandat. La cerere vă pot spune și nuanțele din set.

NYX

 

NYX

NYX

ASOS

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.