cafea

Totul a început la o cafea

Eram toți patru pe terasa de la ultimul etaj unde avem birourile și ne făceam planuri pentru vara anului 2016. Savuram o cafea și din vorbă-n vorbă aflăm că Mihai a primit o invitație la o conferință de marketing ce se va ține în Amsterdam. Și cum niciuna dintre noi nu a fost vreodată în Amsterdam ne-am hotărât să mergem și noi, ca simpli vizitatori, în aceeași perioadă cu Mihai.

Zis și făcut. Ne-am făcut o cafea la birou și ne-am pus să ne rezervăm biletele de avion și să căutăm un hotel accesibil ca preț în Amsterdam.

Cu avionul am rezolvat repede. Am achiziționat 3 bilete până în Eindhoven cu avionul, și 3 bilete cu autobuzul din Eindhoven până în gară la Amsterdam.
Cu hotelul a fost ceva mai mult de muncă. Vroiam o cameră triplă cât mai aproape de centru, la preț ok și cu review-uri bune pe TripAdvisor. După multe căutări și multe utilizări ale aparatului de cafea cu cafea boabe de la birou, am găsit un hotel de 3 stele, la preț accesibil și foarte aproape de unul dintre cele mai vizitate parcuri din Amsterdam: Vondelpark.

cafea

 

Acum mai trebuia să așteptăm să vină luna iulie.

Au continuat întâlnirile la cafea pe terasa de la ultimul etaj al clădirii, cafea obținută uneori din monodoze de cafea, de la buticul de lângă firma unde lucrăm, întâlniri în care, printre altele, discutam și despre ce am vrea să facem în Amsterdam. Toate 3 așteptăm cu nerăbdare ziua în care ne vom sui în avion și vom pleca spre Amsterdam. Mihai care mai fusese în Amsterdam, ne va fi ghid.
Și, finaly, a sosit momentul fericit. Avea să fie prima vacanță cu fetele (și un băiat),  într-un loc departe de Timișoara, fără soț sau copii.  Avea să fie o vacanță care ne va schimba viața tuturor.

cafea

Cum a fost în Amsterdam puteți afla aici. Surpriza însă a fost că tuturor ni s-a schimbat viața după această vacanță.

Unii s-au însurat, altele……

Eeeee, despre aceste lucruri voi vorbi altădată.

Până atunci, pot să vă spun că în 2018 planificăm o excursie doar cu fetele tot la Amsterdam ( vom fi mult, mult mai multe fete și, de data aceasta, nu va mai fi niciun băiat cu noi ).

Și totul se va planifica tot la cafea!

Articolul participă la proba cu numărul 23 în cadrul competiției SuperBlog 2017.

Related Posts

One thought on “Totul a început la o cafea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.