Transformers The Last Knight

La invitația Cinema City, miercuri seara am participat alături de o parte dintre bloggerii timișoreni la avanpremiera mult așteptatului film Transformers : The Last Knight. Îmi plac filmele cu super eroi, dar nu știu din ce motiv ratasem toate seriile Transformers de până acum.

M-am dus la film, fără a avea așteptări prea mari și am ajuns să stau lipită de scaun aproape 2 ore și jumătate.
Probabil și din cauză că ecranul pe care era proiectat filmul era gigant, iar efectele 3D și coloana sonoră te făceau să participi activ la film. Transformers este unul dintre filmele care trebuie trăit în experiența IMAX 3D.

Cel mai mult m-a surprins coloana sonoră.  În scenele de luptă îți vibra tot corpul, scaunele tremurau sub tine și tu, din spectator, deveneai participant activ la acțiune. Astfel de efecte le poți obține doar la IMAX ( și 4DX ). Nu vei trăi la asemena intensitate un film proiectat pe un ecran clasic.

Povestea nu este cine știe ce,după părerea mea. Dar dacă vă plac filmele cu roboți, merită să mergeți să vedeți și Transformers – Ultimul cavaler la cinema. Filmul rulează deja și puteți rezerva biletele inclusiv online.

Transformers

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.